MRZIM RASTANKE SA ANĐELIMA: Đedović se potresnom objavom oprostio od MALOG BOGDANA KOJI JE IZGUBIO BITKU SA OPAKOM BOLEŠĆU! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.09.2021

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali Bogdan koji se borio sa karcinomom juče je preminuo, a Đedović Marko koji je skupio novac za njegovo izlečenje ne može da se pomiri sa gubitkom!

Republika

Foto: republika.rs

Marko Đedović ne može da se pomiri sa gubitkom malog Bogdana!

 

Bogdan Gicović (6), koji je bolovao od specifičnog oblika tumora u maloj karlici, preminuo je juče objavili su ovu tužnu vest na Fejsbuk profilu članovi njegove porodice.

„Nakon tri godine, dva meseca i sedam dana surove borbe sa nepobedivom bolešću, naš Boba danas je preminuo… Slomljenih srca, ponosni na njega, zahvalni Bogu što smo ga imali, vodili smo rat do poslednjeg daha i bili uz njega do poslednjeg časa“, napisao je Bogdanov otac na Fejsbuku.

“Odlazi kao vitez, šampion, kao dečak koji je Boga uvek nosio u svom srcu i čije je ime nosio u svom imenu. Hvala svima što ste bili uz nas i uz Bobu. Hvala što ste pomagali, molili se i delili sa nama i dobro i loše. Srešćemo ga opet svi, na nekom lepšem mestu i u neko bolje vreme. AMIN“.

Podsetimo,Marko Đedović je nedavno organizovao humanitarnu pomoć za malog Bogdana, te je sa Mikrom Gavrićem snimio pesmu "Tango Šojić".

Nakon što je snimio pesmu, mali Bogdan napravio je reakciju na video u kom se čuje kako Đedović peva, te je uz njega sve vreme pevušio.

Pesmu možete pogledati detaljnije ispod:


- Putuj anđele na neka lepša mesta, dali smo sve od sebe i skupili pare i operisali se ali ta opaka bolest je bila jača od nas.

Mrzim poraze i rastanke posebno sa ANĐELIMA. Ne mogu da prevalim preko usta to prokleto ZBOGOM. Tako da ti kažem sada vidimo se svi jednog dana.- napisao je Đedović u potresnoj objavi za malog Bogdana.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Objava Marka Đedovića na Instagramu

 

Podsećamo, Bogdan je rođen 2015. godine u Zaječaru i bolovao je od tumora u maloj karlici – Rabdimiosarkoma. Prošao je kroz pedeset i dva ciklusa hemioterapije, dvadeset i osam dana zračenja, kao i delimične operacije tumorske mase. Međutim, polovinom maja tumor se ponovo aktivirao, a pojavile su se i metastaze na levom plućnom krilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading