ISPLIVALI UŽASNI DETALJI O SILOVANOJ VIKTORIJI: Ona je uništeno dete, skidala se za 400 DINARA!

Autor:

Zadruga

22.09.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Viktorija Mitrović nakon ispovesti u kojoj je iznela da ju je silovao sveštenik kada je imala svega 12 godina potresla je javnost, a sada su komšije iz sela iz kog je i ona otkrili do sada nepoznate detalje.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Viktoriju Mitrović silovao pop kad je bila dete

Ispovest učesnice pete sezone rijalitija ''Zadruga'', Viktorije Mitrović, potresla je javnost Srbije, a ona je u svom izlaganju otkrila da je sa 12 godina silovana i to od strane sveštenika.

Republika

Foto: Republika.rs

Viktorija Mitrović ispričala detalje užasnog događaja

Naime, ona je rekla kako ju je sveštenik iz sela u kom je živela silovao u crkvenom dvorištu, te da je nakon tog čina nudio novac njenoj babi i dedi da ga ne prijavljuju.

- Otišao je u zatvor. Osim što je drugog dana dolazio da nudi primirje, da povučemo tužbu, nudio je novac. Nisu se njegovi izvinjavali. Samo ne bih želela da ga vidim ikada u životu. Mislim na drugu stranu - rekla je Viktorija

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Viktorijina baka je odbila sveštenikov novac da ga ne prijave

Njene komšije iz sela Pločice, otkrili su da se sveštenik vratio u selo nakon što je upravo 21. septembra izašao iz zatvora, a onda su prokomentarisali i Viktoriju.

- Ona je uništeno dete bukvalno. Roditelji su je se odrekli kad je bila mala, maćeha je maltretirala nakon što je počela da živi sa ocem. Teška je njena sudbina, ne bih to poželela ni najgorem neprijatelju - rekla je komšinica.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Viktorijine komšije otkrile detalje događaja

- Ma, ona se skidala za 400 dinara, prodaje svoje golišave slike i tako zarađuje - dodao je komšija.

- Ne znam šta da vam kažem, besna sam što je taj čovek uopšte izašao iz zatvora. Uništio joj je život, trebalo je da ostane iza rešetaka tauvek - monstrum jedan. On je hodajuća opasnost - rekla je prolaznica vidno uznemirena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading