MAJA MARINKOVIĆ SA SUZAMA U OČIMA PROGOVORILA O ABORTUSU! To samo MONSTRUM može da uradi: PSIHIČKI ME JE UNIŠTIO!

Autor: Republika

Zadruga

21.09.2021

22:45

Bivša zadrugarka Maja Marinković prvi put je progovorila o trudnoći i abortusu koji je imala, te otkrila detalje koji su javnosti bili nepoznati.

printskreen/pink TV

Maja Marinković otkrila detalje abortusa

Večeras je emisija ''Amidži šou'', a gosti Ognjena Amidžića su Maja Marinković, Maca Diskrecija, Nenad Aleksić Ša i Bora Santana.

Kako je jedna od glavnih tema u javnosti odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, kao i Majine trudnoće i abortusa, ona je sada prvi put govorila o tome i iznela detalje koje niko nije znao.

printskreen/pink TV

Maja Marinković progovorila o Janjušu i trudnoći

- Jeste, istina je. Da, bila sam u drugom stanju. Sa Janjušem. Nisam htela da pokrećem tu temu, bila sam loše psihički, zbog osude ljudi nisam htela da pričam ništa. Posle nekoliko dana uradila sam test, pored mene je bila Ana Bulatović, test je bio pozitivan, nisam imala kominikaciju s njim, pa sam rekla njoj da ga pozove. Pozvala ga jer, on se javio i sutradan je promenio broj telefona. Ja nisam lično htela da ga pozovem da ne ispadne da jurim za njim. Budući da je tako reagovao, ja sam ga opet okrenula i pokušala da dođem do njega na svaki mogući način. Našli smo se nas dvoje i još jedna osoba kojoj ne mogu da spominjem ime u jednoj prostoriji da rešimo problem. Rekao je da ne želi da mu bude dete Željko Kulić. Bio je totalno nezainteresovan. Bila sam psihički uništena. U životu mu ne bih uzela pare, tih 30.000 dinara o kojima on toliko priča. On nije hteo da čuje za celu priču i ja sam abortirala. Htela sam da zadržim to dete, ali on nije hteo da čuje za to. To je ništa naspram onoga što je on meni uradio, ako je Ana Korać to znala - mogu da kažem da samo monstrum to može da uradi. On se slikao sa psom Ane Korać i rekao da je to njegov sin i da idu da mu kupe nova kolica - otkrila je Maja.

 

Komentari (6)

Loading
MladenBg

22.09.2021 08:48

Uzas sta je uradila od sebe, a to je tek pocetak. Ove ulicarke nisu normalne. To za cime one tragaju , nije samo fizicki izgled. Ali posto nemaju mozga onda uzalud prica.

Nena

22.09.2021 09:28

Laže... Ovo je čisto sprdanje sa ženama kojima se to desilo iz zdravstvenih razloga .... Ja sam imala vanmateričnu trudnoću , drugi put su mi radili kiretažu jajovoda, abortus je ista intervencija.. Posle takvih intervencija ne možeš da imaš odnose dva meseca, da se kupaš u moru, jezeru, bazenu, a ona je otišla na more spavala se sa Carem itd... Drugo ko je pažljivo gledao Z4 na dan finala je imala menstruaciju žalila se na bolove... Kada nekog nazivaš monstrumom moraš priložiti dokaze o intervenciji , i zar ona nije sebe proglasila svesnim ubicom... Ova njena priča je njena bolesna osveta jer je dotična budala (za mene je svaki muškarac koji uđe u neku ozbiljniju vezu sa njom budala) uradila jednom u životu pravu stvar odabrala svoje dete umesto nje!

Vasar Tastine

22.09.2021 11:27

Kad vec spava sa kim stigne, onda bi trebalo da bar toliko zna i koristi kontracepciju. Gore nego zivotinje, ne zna se ko sa kim, niti zasto.

dragica

22.09.2021 13:25

Naskakala je na njega,a sada izigrava zrtvu,olos.