ISTINA JE, DANAS SE VRATIO: Pop koji je SILOVAO Viktoriju kada je imala 12 godina, PUŠTEN NA SLOBODU, sve potvrdila njegova ŽENA!

Autor:

Zadruga

21.09.2021

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sveštenik koji je silovao Viktoriju Mitrović danas je izašao iz zatvora, a sve je potvrdila njegova žena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Tanjug/M. NIKOLIĆ

Pop koji je silovao Viktoriju kada je imala 12 godina, danas pušten na slobodu

 

Učesnica pete sezone rijalitija ''Zadruga'' Viktorija Mitrović je pred milionskim auditorijumom odlučila da podeli detalje potresne priče koja ju je obeležila za ceo život. Ona je smogla snage da prizna da je zapravo ona devojčica koju je sa samo 12 godina silovao pop u dvorištu crkve u selu u blizini Kovina - Pločica.

Sveštenik je dobio zatvorsku kaznu, a kako prenose domaći mediji pop je danas izašao iz zatvora i vratio u selo.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Viktorija Mitrović koju je pop silovao kada je imala 12 godina

 

Domaći mediji su u toku razgovra sa mešstanima sela, naleteli na sveštenikovu suprugu, koja im je potvrdila navode komšija da je pop danas pušten na slobodu.

- Dobro sam, istina je, danas se vratio, izašao je, ali stvarno ne mogu da pričam, čeka me dete kući, moram da požurim - rekla je za Srbiju Danas brzo gospođa vidno neraspoložena za razgovor, pa izašla iz prodavnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

22.09.2021 08:13

Kakva crkva takvi i sveštenici. Ne može dobro drvo da rađa loše plodove, rekao je Isus prema jevanđelju po Mateju 7:17,18.