ĆERKA VIKTORIJE MITROVIĆ SA ISEČENOM USNOM: Zadrugarka u potresnoj ispovesti otkrila da je muž uzeo devojčicu, PA JE VRATIO U JEZIVOM STANJU POSLE MESEC DANA! (EKSKLUZIVNE FOTKE)

Autor: Republika

Zadruga

21.09.2021

09:11

Viktorija Mitrović otkrila da je otac njene ćerke, uzeo devojčicu te je vratio posle mesec dana sa rasečenom usnom!!

Youtube printscreen

Viktorija otkriva nove potresne detalje o životu sa ocem ćerke!

U toku emisije "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu koja je prethodne nedelje ostavila reagion u šoku. Bolna ispovest Viktorije Mitrović nikog nije mogla da ostavi ravnodušnim, a zadrugari kroz suze komentarišu jezive detalje koje su saznali iz njene priče. Milan Milošević postavio je Viktoriji još nekoliko pitanja.

- Da li je bila zaljubljenost ili utočište i podrška, posle prešlo u naviku. Da je bila zaljubljenost to bi opsatlo. Jednom mi je uzeo dete i nije ga vratio mesec dana. Kad je vratio nije ga vratio u stanju u kom je uzeo. Imalo je isečeno usnu. Kad smo dobili dete nisam mogla da čekam njegovoe roditelje, koliko god da prima para. Nisam navikla tako da živim, moraš da imaš za osnovne stvari za svoje dete. Nisam mogla da se nosim sa tim. Ne bih baš da pričam o bračnom životu. Njih je 13 bilo, jetrva sa četovoro dece, a ja jedina znam da kuvam. To nije znalo da se ceni, zato sam odlučila da ostavim dete bez jednog roditelja. Naravno, uz pomoć mojih. Razvela sam se pre mesec dana. Nisam stigla da promenim prezime. Ja sam dobila privremenu meru, tražio je da vidi dete. On traži da vidi dete kad se napije ili kad mu dune. Ne možemo da uspotavimo kontakt. Nisam mogla da rizikujem da mu dam dete, jer mi ga ne bi vratio. Nismo mogli da nađemo zajedničku reč. Dobila sam meru, nisam je ispoštovala nije se ni on javljao. Prošlo je dva rođendana, dve Nove godine, on nije poslao jedan paketić. Dužan je svom detetu 260.000, nije u parama, ali ako ti ne ramizljaš o svom detetu. Dobio je od suda, ako ne ispoštuje, šta da očekujem? - pričala je Viktorija, a zadrugari su bili u šoku nakon ispovesti.

Privatna arhiva

Viktorijina ćerka i dalje ima ožiljak od isečene usne!

 

Komentari (0)

Loading