OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU SINIŠA KULIĆ: Miljana ne vodi računa o detetu, čuva ga MISTERIOZNI muškarac! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

20.09.2021

18:49

Zadrugarka Miljana Kulić otišla je na jedan mini odmor sa roditeljima Marijom i Sinišom Kulić, a za naš portal izvor nam je ispričao kakav je prizor zatekao na plaži.

ST/N. MANDIĆ

Miljana Kulić beži od roditelja, ne vodi računa o sinu Željku Kuliću

 

Bivša zadrugarka i rijaliti zvezda Miljana Kulić napravila je pravi skandal, zbog čega je Veliki šef odlučio da je diskvalifikuje iz rijalitija ,,Zadruga 5", nakon čega je ona poslala otvoreno pismo čelnicima Pink televizije, u nadi da će joj pružiti samo još jednu šansu. 

Miljanino agresivno i bezobrazno ponašanje eskaliralo je njenom diskvalifikacijom i tužbom na ime duga u vrednosti od 100. 000 evra. Spekulisalo se u medijima da je Miljana nakon diskvalifikacije skupila stvari, spakovala kofere i otišla u naručje Lazara Čolića Zole. Iako se ni jedno, ni drugo nisu oglasili povodom toga, ostalo je misterija da li je to zaista istina. 

printscreen

Marija i Siniša Kulić više ne znaju šta da rade sa Miljanom Kulić

 

Međutim, kako smo saznali, Miljana je bila na porodičnom odmoru sa Marijom i Sinišom Kulić, a tu je bio i njen sin Željko Kulić, o kom ona nije vodila uopšte računa. Izvor za portal Republika.rs, koji, kako tvrdi je bio svedok, otkrio nam je šta se dešavalo tokom boravka Kulića u jednom Banji. 

- Miljana uopšte nije pazila na svoje dete, ono dete je zlato, ja vama ne mogu da objasnim. Toliko je kulturno dete, tiho, da nema Marije, ne znam ni šta bi se tu sve desilo. Marija se toliko trudi da ga vaspita, pa se igra sa njim u plićaku, pa prave od peska kule, stvarno joj svaka čast. Mnogo je smršala, to sam primetila, ali sam joj rekla da izgleda super sada - započinje izvor za Republika.rs. 

Potom nam je izvor otkrio i da je Željka Kulića čuvao jedan istetovirani, krupni momak, koji se sve vreme igrao sa njim u vodi. 

instagram.com/printscreen

Siniša i Marija Kulić sa unukom Željkom na plaži

 

- Ako nije Marija tu, onda je sa Željkom bio jedan istetovirani dečko, onako obe ruke su mu istetovirane, e na primer, on se igrao sa njim, čuvao ga. Ne znam ko je, nisam se ni raspitivala, ali je krupan, onako, visok, lep je momak. Možda je od neke druga ćerke dečko ili nešto, ali eto, Miljana je najmanje provodila vreme. Ona je jednom uhvatila nešto i otvarala njenu torbu, vadila stvari neke, da li ih je prodavala ili šta je već radila, to ne znam - govori izvor za Republika.rs. 

Izvor koji je želeo da ostane anoniman, ispričao nam je i u kakvom stanju je Siniša, s ozbirom na to da je prethodnih meseci bio u jako kritičnom stanju kada je zdravlje u pitanju. 

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić ne vodi računa o sinu Željku Kuliću

 

- Siniša izgleda bolje, mislim bolje, ne znam, ali izgleda bolje na osnovu onih fotografija i svega što sam videla u medijima. Vidi se da Marija i Siniša funckionišu super, stvarno se sve dogovaraju, Marija brine o njemu, nema šta, ja se divim toj ženi kroz šta je sve prošla i dalje se bori za celu porodicu - otkriva izvor za portal Republika.rs. 

Komentari (1)

Loading
Babajaga

20.09.2021 20:58

Sta rade Centri za socijalni rad? Cekaju da mentalno bolesna 'majka' udavi dete, ili uradi nesto kao sto manijaci mogu smisliti. Roditelji kao ne znaju sta ce s njom. To svako normalan vidi. Smestiti psihicki bolesnu osobu u Ustanovu, a dete oduzeti, jer su svi ti ljudi primitivni niko i nista, a 'poznati' su po glupiranju u bordelu zvanom 'Brod ludjaka'.