PROCURILA FOTKA VIKTORIJE MITROVIĆ NAKON SILOVANJA: Zadrugarka bela kao duh, a svi gledaju u NJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.09.2021

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović ispričala je morbidnu i monstruoznu priču o silovanju sveštenika dok je imala 12 godina, nakon čega je proteran iz sela, a sada je isplivala fotka nje tokom perioda kada se to dešavalo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Tanjug/M. NIKOLIĆ

Viktorija Mitrović iz doba kada je silovala od strana sveštenika

 

Zadrugarka Viktorija Mitrović ispričala je bolnu ispovest o tome kako ju je sa 12 godina silovao sveštenik Milovan Đokić iz sela Pločice, zbog čega je proteran, a potom i smešten u zatvor. 

Đavo u mantiji kako su ga prozvali meštani, danas je pušten iz zatvora, nakon što je brutalno obeščastio tada maloletnu devojčicu, a sada je isplivala slika Viktorije nakon što je sveštenik uradio ovo zlodelo. 

Naime, na Tviteru se pojavila slika Viktorije Mitrović iz doba kada se sve izdešavalo, zbog čega su svi na društvenim mrežama šokirani. 

 

 

 - Sve mi se vraćalo, sve slike... To je za mene udarno, bila sam na poslu, od koleginice sam čula šta je Viktorija pričala u "Zadruzi". Ovo je za mene veliki udarac – priča Viktorija baka, pa nastavlja:

 - On je držao veronauku u školi, svake nedelje je odlazila kod njega na časove, bila je i u horu kod njega. Jednog dana nije došla iz škole, mi smo je tražili, drugarice je nisu videle, dok nismo saznali od njene tetke da je ona u Kovinu i da želi da ide u Kragujevac. Valjda nije htela da kaže šta se desili sa sveštenikom, ali ne znam gde će, kad nije otac tamo – rekla je Regina.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Baba Viktorije Mitrovićđ

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading