BRUTALNA TUČA U ZADRUZI, SLEDI DISKVALIFIKACIJA? Mensur i Marko napravili KRŠ I LOM, zadrugar završio u ZATVORU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.09.2021

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić i Marko Osmakčić su se potukli zbog konstantnih provokacija, a zbog njihovog sukoba obezbeđenje je moralo da reaguje!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Potukli se Mensur Ajdarpašić i Marko Osmakčić u Zadruzi 5

 

Prošle noći na velelepnom imanju u rijalitiju ,,Zadruga 5" situacija je eskalirala, zbog čega su momci iz obezbeđenja imali pune ruke posla. Naime, Mensur Ajdarpašić i Marko Osmakčić upućivali su jedan drugom sve vreme provokacije, koje su na kraju eskalirale žestokom tučom u Beloj kući. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić i Marko Osmakčić se potukli u Zadruzi 5

 

- Hajde da obaramo ruke, hoću da obaramo ruke! Hajde, pokaži mi koliko si jak! - provocirao je Marko.

- Je*em te u usta! Bolje ga odvedite. Ima da cviliš kao zadnja pi*kica - rekao je Mensur i pljunuo ga, a zatim mu je Marko uzvratio.

Obezbeđenje je potom sproveli Osmakčića u zatvor, a ostaje da vidimo da li će biti kažnjen od strane Velikog šefa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nedja

19.09.2021 11:33

Mensur je bokser. Osilio se pa bi sve da ih bije. Da li sportista bokser sme da zloupotrebljava svoje sportske veštine? Očigledno usta mu ne staju a i ruke i noge bi da upotrebi da ih sve prebije. Jednog po jednog.