LILI PROGOVORILA O AFERI "PROSTITUCIJA"! Bivša inspektorka otkrila ISTINU o svemu: PROŠLA SAM AGONIJU! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

18.09.2021

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i inspektorka MUP-a Voždovac Ljiljana Stevanović Lili odlučila je da progovori o aferi ,,Prostitucija", koja se danas pojavila u medijima.

Republika

Foto: instagram.com

Ljiljana Stevanović Lili progovorila o prostituciji

 

Naime, domaći mediji izbacili su spisak poslova kojima se bave estradne dame, koje, kako se navodi, su podvodile mnoge devojke klijentima. U tom košu spomenula se i dama, za koju se tvrdi da se proslavila u rijalitiju ,,Zadruga", te da je bivša pripadnica MUP-a. 

Podsetimo, Lili je u rijaliti ,,Zadruga" ušla kao bivša inspektorka, zbog čega se sasvim jasno pronašla u ovim navodima. Međutim, ona je odlučila da na Instagramu progovori o svemu, te je uputila jasnu poruku.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Lili progovorila o prostituciji

 

- Apsolutno smo svi sveni o kome se radi, ali smatram da posao treba da obavljate profesionalno i da mene ne dovodite u loš položaj. Svesni ste da će svi pomisliti na mene, ali ja nisam žena folkera, kada već pišete ovakav tekst, onda imenujte ili se ogradite, jer u rijalitiju su bile dve pripadnice MUP-a, ja sam jedna, a druga je ušla naknadno. Kao bivša inspektorka, a ne policajka, znam dosta o poznatim devojkama, ali ste mi priredili neprijatnu situaciju, što je jako ružno sa vaše strane - poručila je Lili.

Portal Republika.rs je potom pozvao Lili, te se ona odazvala našem pozivu i progovorila kroz kakvu agoniju prolazi.

- Ja ne znam šta se ovo dešava, ja mogu da progovorim i mogu da kažem na koga su oni mislili, a znate i vi sigurno! Ja sam radila za MUP i vrlo dobro znam te priče, bolje da su mene pozvali, ja bi im dala i imena i sve šta im treba, a ne da me dovode u ovu neprijatnu situaciju. Mislim, da vam kažem, mene ceo dan zovu svi koji me poznaju, ja imam sina, neću da on proživljava neki pakao! Ja sam pre svega majka, to što se priča, ja da se bavim time, ne bih imala finansijske probleme! - poručila je Lili. 

Republika

Foto: Red tv printscreen

Lili prošla agoniju zbog afere o prostituciji

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading