TARA SIMOV PROGOVORILA O MATEJI I NJEGOVOJ VEZI U ZADRUZI: Nju će voditi kući, kad već mene nije! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.09.2021

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov, bivša devojka Mateje Matijević uputila je jasnu poruku svom nedakašnjem partneru povodom njegove sadašnje romanse sa atraktivnom zadrugarkom Anđelom Đuričić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov progovorila o vezi Mateje Matijevića

 

Bivša zadrugarka Tara Simov progovorila je o odnosu njenog bivšeg dečka Mateje Matijevića, koji je sreću pronašao pored atraktivne Anđele Đuričić. Naime, Anđela i Mateja su se dovoljno zbližili, da su uplovili u ljubavnu romansu, a sada je Tara prokomentarisala njihov odnos. 

- Predivni su, baš su predivni. Zna se ko je tip Matejinih devojka, ona je taj tip. Svi oni parametri koje ja nisam imala prošle godine, Anđela ispunjava tako da mislim da će ona biti odlična za kuću i da će je voditi tamo, kad već ja nisam bila - krenula je da priča Tara pa je otkrila šta je potrebno za uspešnu vezu:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tara Simov o Mateji Matijeviću

 

Hemija je nešto što je bitno da bi neka veza uspela, ali ako ima nedostatka iste onda se ta veza završi, nadam se da kod njih neće nestati. Imaju podršku fanova, i bar zbog te podrške i tih čestitiki nadam se da će uspeti - rekla je Tara.

A potom je i prokomentarisala Dina Dizdarevića, kog je vinula u nebesa, isticajući da je on njen favorit. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Tara Simov o Dinu Dizdareviću

 

- Imam favorita i to je Dino, on je meni sjajan! Upoznala sam ga u klubU, bili smo zajedno i super smo se proveli. Preharizmatičan, kulturan dečko, vredan pažnje. Nadam se da će uspeti da osvoji Sandru Čaprić koja je opasna žena. Ona je toliki car i verujem da bi bili baš dobar par. Dino mene podeća na Filipa Đukića, ta energija, to igranje, vrh - rekla je Tara o svom favoritu za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Crnogorac

19.09.2021 00:43

O vidje ti našu Olivu pametna ka daje otela tri doktorska mozga.