BANE ĐOKIĆ PRE ZADRUGE 5 DOBIO BATINE ZBOG AFERE SA MUŠKARCEM: Proganjao i pretio uglednom momku iz Beograda, isplivalo sve na videlo! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

18.09.2021

22:15

Vojislav Bajić, ranije poznat medijima, odlučio je da ispriča ko je Bane Đokić, inače aktuelni zadrugar rijalitija ,,Zadruga 5".

Republika.rs

Bane Đokić maltretirao i pretio bivšem dečku uglednog dečka

 

Aktuelni zadrugar Bane Đokić, jedan je od kontroverznijih učesnika rijalitija ,,Zadruga 5", s obzirom na to da je njegov otac vlasnik čuvenog etno sela, u kom su se mnoge skandalozne tajne sakrile. 

Međutim, malo ko je uspeo da upozna Baneta na pravi način. Svi ga se sećamo po aferi pevačice Tanje Savić, ali sada je isplivalo nešto o njegovom životu, što mu se sigurno neće svideti. 

Republika.rs

Bane Đokić pre Zadruge 5 pravio skandale

 

Naime, na društvenoj mreži Tviter, javnosti poznat Vojislav Bajić, koji je trpeo navodno nasilje od strane kreatorka Darka Lazića, ispričao je o Đokiću skandalozne detalje koje do sada niko nije znao. Vojislav je počeo sa svojom pričom o jednom ekstravagantnom i uglednom momku, sa kojim je imao vrlo prisan odnos, a potom je opisao i da zbog Baneta nije mogao da uživa sa njim, jer je aktuelni zadrugar proganjao momka na slovo N.

- Pošto je ogromno interesovanje za ovu priču, sve je počelo ovako... Bio sam druga godina srednje, buntovan, nedodirljiv i neko ko apsolutno ne veruje u Marfijeve zakone i internet ljubav. Potoms am poslao pogrešan zahtev na Skajpu i N. je zahtev prihvatio. Ispostavilo se da to nije taj N. nakon nekog vremena mi je pustio i poruku. Vremenom je to preraslo u ozbiljnu viturlenu ljubav. Mislio sam da to meni ne može da se dogodi, da niko niej dostojan da ga volim, uvek sam sebe precenjivao... Sva moja koncentracija je bila da što pre dođem kući iz škole kako bih se video sa N., prijala mi je njegova energija, njegova pažnja, to što se istinski brinuo za mene, ocene u školi... Nakon nekog vremena, u januaru, Isi mi je pustila SMS da obavezno dođem na promociju knjige. Bila je to idealna prilika da konačno upoznam N. Čekao sam N. na stanici. Smatrao sam da je previše glupo da mu pošaljem SMS, jer bih moje poverenje prema njemu mogao da dovedem u sumnju. Kasnio je i kasnio. Potom sam odlučio da ga pozovem, bilo je previše hladno da bih stajao i čekao ,,Godoa" koji možda neće ni doći. Na putu mu je pukla guma. Nisam mogao da znam da li me laže... -  objašnjava Bajić i dodaje:

Republika.rs

Bane Đokić dobio batine

 

Crni auto, sa zatamljenim staklima se zaustavio. Spustio je prozor i rekao da uđem. Pomislio sam da jednostavno otrčim. Neizvenost od svega što bi se desilo, lepo ili ružno, proganjala bi me zauvek, pa sam odlučio da uđem. N. mi se odmah dopao. Visok, zgodan, kratka crna kosa, muževan... Razgovarali smo dugo, potom me je odvezao na promogiju knjige ,,Sandra Maria". Kikotali smo se i kikotali, Isi je konsternirana pričom o virtuelnom čoveku mog života. Nije mi zamerila što kasnim, ljubav opravdava sve... Posle promocije smo nastavili dalje. Tada se dogodio prvi, ali i ,,poslednji" poljubav sa N. Odlučili smo da je sasvim dovoljno vremena prošlo i da naš odnos treba da preraste u vezu... Daljina je ovom odnosu presudila. Nakon nekog vremena smo prekinuli, obrisao sam njegov broj i blokirao sam ga na Fejsbuku. Smatrao sam da je tako najbolje, jer patetika nikada nije bila moja opcija. Prošle su dve godine, došao je oktobar, jedno novo životno poglavlje, upisao sam fakultet i preselio se u Beograd. Malo posle toga, u kafiću preko puta fakulteta slučajno sam sreo N. Potom smo se svaki dan sretali, slučajno ili namerno, ne znam, svakako mi je prijalo. Odlučili smo da ponovo započnemo vezu. U dugom i iscrpnom razgovoru N. mi je priznao da je u paralelnoj vezi. Ima veliki, životni problem sa jednom psihopatom od koje ne zna kako da se oslobodi. Ucenjuje ga, preti mu, dolazi na posao... Ispostavilo se da je taj problem Branislav Đokić. Otkrio je da ga N. vara i tada počinje rat koji nikada nie ni prestao sa tom psihopatom. Pretio mi je ubistvom, batinama, sačekušama, šta sve nije radio da me ocrni... Potom je dobio batine i smirio se. O svemu postoje i tužbe. N. je uspeo da se spasi psihopate. Tara je odlučio da više ne želi odnos i veze sa muškarcima. Sa koleginicom sa posle se oženio i dobio dete. Branislav je u Zadruzi, a ja se preselio za Nemačku - napisao je Vojislav na Tviteru. 

 

 

Komentari (0)

Loading