SUPRUGU JE SAHRANIO, PA UŠAO U ZADRUGU 5: Posetili smo porodičnu kuću čuvenog Limenog, otkrili smo sve TAJNE, a onda je unuka GRCALA U SUZAMA! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

18.09.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih viralnih klipova fudbalrskih trenerera, jeste svakako snimak Limenog sa tribine, a mi smo posetili rodno mesto Ratkovo i otkrili sve detalje o njemu.

Internet senzacija i aktuelni zadrugar Svetislav Stevanović Limeni je jedan od najzanimljivijih aktulelnih zadrugara, koji je privukao veliku pažnju svojom iskrenošću, ali i teškom životnom pričom.

Ekipa portala Republika.rs odlučila je da poseti Limenovo rodno mesto, te smo se uputili ka Ratkovu, kako bi popričali sa njegovom porodicom i izvestili vas o detaljima koje niste možda ni znali o ovom zanimljivom zadrugaru.

U porodičnoj kući sačekala nas je bogata porodica Limenog, sin Saša i njegova supruga, dve unuke, kao i praunuk, koji su nas ugostili i pre samog snimanja se prema nama poneli kao pravi domaćini. Porodica Stevanović priredili su nam toplu dobrodošlicu, a među njima se našao i menadžer poznatiji kao Joca poštar. 

Unuka Jelena i sin Saša, kao i Joca su pristali da nam ispričaju sve što nas je zanimalo o životnoj priči čuvenog Limenog sa terena. 

 

Limeni je postao viralan preko noći na internetu, zbog njegovog žustrog i ekscentričnog ponašanja tokom utakmica, a njegovi klipovi broje i milionske preglede. Svetislav poznatiji kao Limeni se fudbalom bavi preko 53. godine, a u sve je ušao čistim srcem. Nadimak

Limeni se prenosi s generacije na generaciju, priča sin Saša, te dodaje da je zbog očeve ljubavi prema fudbalu, mnogi meštani bili ljubomorni.

- Limeni je hteo da trenira decu besplatno ovde na terenu, gde se sada nalazimo, ali to klubovima nije odgovaralo, jer su sva deca htela da treniraju sa Limenim. I onda su ga oterali sa terena, nije više mogao da trenira decu, pa su treninge mesečno naplaćivali od 1000 dinara. Ali su deca počela polako da odustaju, jer su voleli Limenog. On je sudio, da vam ne pričam koliko besplatnih utakmica, kada bi se sve to sabralo, sigurno je preko 500. 000 dinara - govori Saša. 

Republika

Foto: Republika.rs

Unuka Limenog se rasplakala

 

Međutim, u porodičnom demo Stevanović se nedavno odigrala tragedija, a svi su upoznati sa činjenicom da je Limeni izgubio suprugu Milenu Stevanović, koja se tri godine borila sa teškom bolešću, a tu najbitniju ulogu izgubila je samo desetak dana pre početka ,,Zadruge 5". Unuka Jelena se prisetila perioda i odrastanja sa bakom i dekom, pa su je u jednom trenutku emocije toliko obuzele, da je zaplakala. 

- Volela sam da se igram sa dedom i babom u dvorištu, on je sve vreme verovao i nadao se da će baba ozdraviti, ali eto, desilo se to. Otac nije hteo da ga zove, jer je on bio na kastingu na Pinku kada je ona umrla - govori Jelena, a Saša dodaje:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Limeni ušao u Zadrugu 5

 

- On je spavao na podu, da je ne bi slučajno povredio tokom noći. Eto, kako je legla, tu na krevet, tako je i zaspala i više se nije probudila. Ja nisam hteo da ga zovem, nisam znao kako to da mu kažem. Ipak je on bio na Pinku, na kastingu, ali kada je došao kući, on je samo ispustio torbuu kada je video otvorenuu kapiju i znao je da se nešto dešava - govori sin Limenog. 

Mi smo odlučili da posetimo i stadion na sa kog je Limeni i lansiran u svet poznatih, a sin i menadžer otkrili su nam sve zanimljivosti koje su nas zanimali. Mi smo se potom pozdravili sa porodicom aktuelnog zadrugara, uz dogovor i obećanje da ćemo se uskoro ponovo videti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading