ALEN HADROVIĆ DIREKTNO IZ TURSKE: Zadrugar je trenutno na transplantaciji kose I OTKRIVA SVE DETALJE SA KLINIKE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.09.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Hadrovič ima problem sa opadanjem kose, a tome je rešio da stane na put te je otišao u poznatu kliniku u Istanbulu na transplantaciju kose.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nije očekivao da će biti bezbolno iako su mu doktori potvrdili!

 

Nakon što je nedavno stao na "ludi kamen" sa lepom izabranicom Majom Marković, Alen Hadrović koji već duže vreme ima problem sa opadanjem kose, spakovao je kofere i krenuo u Tursku na transplantaciju kose.

Izvesno vreme je bračni par uživao u Majinoj trudnoći na predivnom Bosforu, a onda je došao taj dan, dan kad će Hadrović zasijati u punom sjaju.

Prema saznanjima Republike zadrugar se sastao sa timom stručnjaka u poznatoj klinici u Istanbulu, koji su mu garantovali da će biti bezbolno i da če već danas uživati u novoj kosi.

Alen se vidno ushićen oglasio za  portal Republika.rs i otkrio impresije doktorima, celim timom, kao i da su ga svi ovom prilikom totalno razmazili:

Nisam očekivao da je baš skroz bezbolno, evo doktori rade, a ja evo pričam sa vama. Klinika je vrhunska, jako su svi profesionalni, na čelu sa vlasnicom Ajdinom. Stalno pitaju da li sam gladan i žedan- u jednom dahu je rekao Alen za Republiku!

Evidentno je da Hadrović jedva čeka kraj estetskog zahvata da uživa u novom izgledu.

Detaljnije pogledajte ispod:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Doktori Alena Hadrovića ga nude da jede, a on uživa!
Republika

Foto: Privatna arhiva

Nije očekivao da će biti bezbolno iako su mu doktori potvrdili!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading