NADICA ŽELELA DA KIJA DOBIJE DETE SA SLOBOM! Pobednica Zadruge priznala da joj je žao što NISU USPELI, pa Radanoviću POSLALA PORUKU!

Autor:

Zadruga

17.09.2021

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Željković otkrila da je želela da njena ćerka Kija Kockar dobije dete sa Slobom Radanovićem!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official/e-stock/Kobra

Nadica, Kija i Sloba

 

Majka Kije Kockar, Nadica Zeljković, koja za sebe kaže da je i dalje samo konobarica, pobedila je u Zadruzi 4 i osvojila nagradu od 50.000 evra, a sada je otkrila kako "barata" s novcem. 

Osim o finansijama i trenutnoj situaciji, Nadica se osvrnula i na prošlost, pa prokomentarisala ćerkin propali brak sa Slobom Radanovićem. 

 - Svi me pitaju za finasijski deo. Nadica je radna žena koja ceo život ima. Ono što je najvažnije - ima svoj stan, a ceo novac od pobede poklonila je svom detetu. Tako da u taj finasijski deo ne želim da ulazim. Inače, jedan stan mi je kupljen za rođendan, a to nije od novca iz Zadruge. Ne sumnjam u mog finasijskog direktora i investitora Kiju Kockar - kaže Nadica i dodaje da je njena ćerka u poslednje vreme prezauzeta i da je zato nema na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nadica Zeljković

 - Meni kada bi dali tolike novce, ne bih znala šta treba da radim. Ali ona je vrlo pametna i promićurna. Drago mi je što je takva. Ide napred. Ja sam od svoje majke otišla jedan stepenik, a ona od mene tri, što se tiče napredovanja i u životu. Svaka joj čast. Biće ovo iznenađenje za nju, jer je ja retko hvalim - priznala je Nadica, pa izjavil da joj je žao što Kija još nema dete. 

 - Deca se nikada ne planiraju, niti se zatiču. Ako se to desi, onda to nisu deca iz ljubavi. Dete treba da se rodi iz ljubavi, kao što sam ja nju rodila. Da li u braku ili van, nije bitno. Da je i sa Slobodanom Radanovićem dobila dete, meni bi bilo drago. Kada se sve to dešavalo posle jedinice, rekla sam: 'Ako dođe do pomirenja, da mi Slobodan ne dolazi pred oči dok ne stigne vest da će biti neko dete'.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nadica otkrila da je želela da Kija dobije dete sa Slobom

A onda otkrila da li je želela to dete:

- Da, da. Uvek sam želela dete iz ljubavi. Ali to nije uspelo. Želim kako Kiji, tako i njemu da se ostvare kao roditelji. To me tišti. Ali, eto, dete se ne planira. Biće". - rekla je Nadica za Blic.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kija Kockar i Sloba Radanović

Pobednica Zadruge otkrila je da više ne planira da uđe u rijaliti jer je uradila ono što je želela, te da joj sada treba mir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading