ANJA TODOROVIĆ SPREMA IZNENAĐENJE ZA CVELETA: Rešila stvari da uzme u svoje ruke?! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

17.09.2021

16:20

Anja Todorović progovorila je ispred naših kamera o vezi sa Cveletom, ali i o aktuelnim temama u "Zadruzi".

Ognjen Bogdanović

Anja Todorović progovorila o braku sa Cveletom

Bivša zadrugarka Anja Todorović govorila je pred kamerama našeg portala, "Republika.rs", pogovorila je o najaktuelnijim temama "Zadruge".

Ona je za "Republiku.rs" progovorila o Maji Marinković i njenom abortusu:

- Naravno da sam znala da je abortirala. Kasnila je u Budvu dva dana i kad je došla objasnila mi je sve šta se desilo. Rekla mi je da je pokušala da se dogovori sa Janjušem, ali da nije uspela. On joj se tad i zgadio. U rijalitiju je pričao da bi svoje dete prihavtio ko god da mu je majka i kakva god da je, a onda je došlo do toga da je majka njegovog deteta njegova velika ljubav, žena zbog koje se razveo i umesto da je podrži samo joj je prebacio pare na račun da abortira. Mislim da je Maja trebalo da rodi dete, mislim bilo je to i njeno dete, ima toliko samohranih majki, snašla bi se i ona, ali nije htela. Možda se uplašila, možda samo nije sad spremna za to.

Anja je progovorila i o braku sa Cveletom:

- Jaoj pristala bih na rijaliti brak sa njim, ma i na pravi. Samo ako on reši. Mada možda bih mogla i ja njega da pitam. 

Anja je prokomentarisala i mnoge druge zadrugare, a šta nam je još zanimljivo rekla, pogledajte u videu na početku teksta.

Komentari (1)

Loading