MILJANA KULIĆ POSLALA PISMO PINKU: Zadrugarka traži samo JEDNO!

Autor: Republika

Zadruga

17.09.2021

14:28

Miljana Kulić moli "Pink" samo za jednu stvar.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić poslala "Pinku" pismo

Nakon što je nedavno diskvalifikovana iz Zadruge 5 zbog neprimerenog ponašanja i kažnjena novčano iznosom od 100.000 evra, Miljana Kulić se oglasila, i to pismom koje je uputila čelnicima televizije Pink - Željku i Milici Mitrović.

Naime, kako prenosi "Pink", Miljana je uputila pismo u kojem traži oproštaj za svoje ponašanje, kao i još jednu šansu da ispravi svoje greške, a šta je sve napisala možete pročitati u nastavku:

- Pre samog početka, želim da vam javno zahvalim na svemu što je TV Pink učinila za mene. Hvala vam što ste me izvukli iz pakla i pozvali da postanem učesnik Zadruge 1. Uz pomoć tog učestvovanja sam napravila novi dom svom sinu i sebi. Hvala produkciji što su punih sedam meseci brinuli o meni i mom plodu, sad već velikom, zlatnom, prepametnom dečaku Željku, koji se rodio ubrzo posle završetka Zadruge. Hvala na svoj brizi, nezi, vitaminima, redovnim pregledima i zahvaljujući vašoj brizi rodio se zlatni dečak koji se sa zlatom meri. Hvala vam što ste me tolerisali svih ovih ovih godina, sve moje ispade i što ste uvek imali empatije prema mom ishitrenom, bezobraznom i slobodno mogu reći bolesnom ponašanju u nekim trenucima, a bilo ih, na žalost pregršt. I pored svega toga ste mi iznova i iznova dali priliku da zaradim, jer sam samohrana majka, jer imate srce i dušu kao nebo... Možda vas je i sramota što ste mi dali priliku da takve ljude lično upoznam i popričam sa vama - napisala je Miljana i dodala:

- Veliki šefe, vi ste veliki čovek i velika humanitarna duša od čoveka. Molim vas, čika Željko, iako sam vam pružila ruku pred ulazak, molim vas, pružite mi još jednu šansu. Znate celu porodičnu situaciju i bolest mojih roditelja za koje se ne zna kad će, ne daj Bože, zatrebati novac za lečenje. Ja sam du*etom (izvinite na prostakluku) zatvorila vrata, jer niste pristali na moju ucenu i niste želeli da on bude Zadruge 5. Molim vas, dajte mi poslednju šansu, biću vam do smrti zahvalna. S poštovanjem, Miljana Kulić.

Komentari (8)

Loading
Bolek

17.09.2021 15:29

Bolest ne bira. Nazalost, ovoj osobi se niko nije posvetio do sad i bolest je uzela maha. Bojim se da ce joj svaka nova sansa u rijalitiju samo odmoci.

Dusan

17.09.2021 15:35

Neka se zaposli I radi 4 meseca pa je posle primite.

mila

17.09.2021 17:34

Čika Željko,ha ha ha ubiću se ,pismo kao sastav u osnovnoj školi.

Lola

17.09.2021 20:00

Ooooo Marija,neznam kakoce Mitrovici reagovati ali treba vama kulicima da zabrani dolazak u blizinu Šimanovaca a kamoli u zadrugu.