MATORA UŠLA U SUKOB SA ZADRUGARKOM: Gledala sam te jer si bila GOLA! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.09.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora je ušla u sukob sa Irmom Sjeranić zbog Sandre Rešić.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Matora je gledala Irmu

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali prilike da pogledaju klip kako Irma Sejranić ogovara Sandru Rešić sa Banetom Đokićem i Olgom Marigitić. Voditelj Milan Milošević dao je reč Sandri Rešić kako bi prokomentarisala prilog.

- Što se tiče Olge rekla sam sve na pretresu. Rekla je Irma da sačeka da ona ustane da priča, ja sam rekla slobodno ustani. Ja da imam problem, ne bih došla u rijaliti - počela je Sandra.

- Zajedinička prijateljica mi se javila i rekla ne daj Bože da Sandra progoovri o Olgi - dodao je voditelj Milan Milošević

Republika

Foto: printscreen

Matora i Irma upale su u veliku sukob

- Nemam šta da kažem o Olgi, to nije moj rijaliti. Neću da imam meru jer sa ljudima, pojedinim, drugačije ne može. Apsolutno se ograđujem kad je Olga u pitanju. Što se tiče Irme upoznala sam je 12 sati pred ulazak. Došla je sa frizerom i šmikerom, sedeli smo ceo dan, momci su se ponudili. Nas dve nismo htele - nastavila je Ređićeva.

- Prva stvar, pričala sam sa Olgom, plakala je. Štitite se. Pošto si ti govorila danas za Antea neke stvari, za narkotike, čula sam i za tebe te stvari. Pušila si ku*ac Sinu, da si šizofrena napolju i da te čuvam. Kad ogovarate, ogovarajte kako treba. Što se tiče Irme iznenadilo me je, prema meni govori da je drug. Okej, ne sviđa ti se Sandra, ali da prebaciš šminkera i frieza - komentarisala je Matora.

Republika

Foto: printscreen

Matora nije od Irme očekivala to

 

- Nikad to ne bih iznela za crnim stolom - ubacila se Irma.

- Irma, nisam očekivala to od tebe. Nije da te boli, kad si pomenula - odbrusila je Matora.

- Prokomentarisala sam zato što me je ljubomorna posmatrala. Svi su primetili - nastavila je Sejranićeva.

- Drugi dan kad si mi rekla da vidim kako te Sandra gleda, rekla sam da nije tako. Što ti misliš da si toliko bitna za sve? Kad možeš to da radiš njima, mene bi prodala. Prebacuješ Dalili. Juče govoriš kako ti nedostajem. Tek ću da se odvojim od tebe - besnela je Matora.

- Merkala me je preko ku*ca - dodala je Irma.

- Gledala sam te i ja, jer si bila gola - odbrusila je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kojo

17.09.2021 18:03

Ala je opasan ovaj patuljak.