JANJUŠEVA SKANDALOZNA ISPOVEST O ABORTUSU RAZBESNELA MAJU: On je lažov i prevarant, PSIHIČKI me je uništio!

Autor: Republika

Zadruga

16.09.2021

17:36

U ''Zadruzi'' je u toku emisija ''Pitanja gledalaca'', a strasti se ne smiruju između Janjuša i Cara, koji su ovaj put odlučili da otkriju detalje Majinog abortusa, a Janjuševa priča je posebno razbesnela Maju koja se oglasila u nameri da stane na put pričama i lažima kako sama kaže.

instagram.com

Maja Marinković o Janjuševoj ispovesti

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'' koju vodi Ivana Šopić, a ispovest Marka Janjuševića Janjuša je šokirala javnost i region, ali i Maju Marinković.

 

 

Naime, Maja je van sebe kako navodi zbog laži koje je Janjuš izgovorio, te je odlučila da progovorio i otkrije sve detalje i istinu, prenosi Pink.rs

- Janjuš je sve slagao što je rekao! Lažov i prevarant! On se slikao sa psom od dotične i govorio kako je to njegov sin, i kako ide da mu kupi nova kolica dok sam ja bila trudna i pokušavala da ga dobijem na sve načine. Laže da nije znao da sam trudna, jer ga je zvala moja drugarica Ana Bulatovic koja može sve da potvrdi. Nije hteo da čuje za to. Mene je bilo sramota da pričam o tome javno, bila sam uništena psihicki zbog toga. Ja ću detaljnije sve to objasniti kada dođe vreme za to. I izmišlja kako sam ja bila sa njegovim drugovima na moru, kako bi pokušao da se opere od javne osude, igra na kartu žrtve kao uvek. Bruka i sramota za čoveka koji je prvenstveno otac - zaključila je Maja.

 

Komentari (0)

Loading