DALILA POKUŠALA DA SE UBIJE? Irma iznela sav prljav veš bivše drugarice: ABORTIRALA SI SA 16 GODINA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.09.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irma Sejranić i Dalila Dragojević bivše su najbolje drugarice, a sada je Irma odlučila da otkrije svu istinu koju njena bivša drugarica pokušava da sakrije, te je tako iznela da Dalila ima bivšeg muža i da je abortirala sa 16 godina.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Irma iznela detalje Dalilinog života

Učesnice "Zadruge 5", Irma Serjanić i Dalila Dragojević bivše su najbolje drugarice, a sada su ušle u ozbiljan sukob nakon što je Irma iznela sve Daliline tajne za crnim stolom. Svađa bivših prijateljica je započela nakon Milanovog pitanja Irmi:

- Zašto si takva prema Dalili? Rekla si da je ober ku*vetina, da je abortirala dete, da je bila udata već.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Irma otkrila Daliline tajne

Irma je tada ustala i rekla sve što je Dalila pokušavala godinama da sakrije.

- Bila je udata za Esu, sa kojim je živela od svoje 16. godine, sa kojim je abortirala. Jeste sve to, stojim iza toga, rekla sam šta je sve radila, a ona krije to kao zmija noge. Imala je i tetovirano ime na ruci, mada je možda sad to promenila. Bila sam joj lojalna, a ona je mene izdala, samo se vi družite sa njom, kazaće vam se samo.

- Ti si opsednuta i bolesna - prokomentarisala je Dalila.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila demantuje Irmine priče

- Naravno, ti si probala da se sečeš, ti ćeš nekome da pričaš nekome o kontrolama, hajde molim te, ološu - dodala je Irma, na šta je Dalila imala samo da kaže da je Irma njen fan i poručila sestri da pripremi tužbu.

- Rekla sam i javno, da je moj dečko doživeo nesreću sa dve devojke i da sam bila sa njim dok se nije oporavio. Aman ženo, sve sam ja to rekla to i Karić zna - pokušavala je da objasni Dalila.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Irma otkrila i da je Dalila pokušala da se seče i da ima bivšeg muža

- Ja znam pozadinu, a to što ti pričaš to je drugo. Glupačo, ja sve znam. Žena koju su nazivali najgorom ku*vom u Tuzli, to si ti. Ja sve priznam za sebe nisam kao ti da lažinjam - nastavila je Irma.

- Moram priznati, očito da ima ovde nešto, da se razumemo. Ona uopšte nije toliko srčana kada se svađa sa Irmom, videli smo kakva je bila sa Stanijom, a sada je povučena mirna. Zna da saseče mačem, ali sada nije ubedljiva, sigurno ima nešto - rekao je Lepi Mića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Janko

16.09.2021 18:22

Svaki abortus može da onemogući radjanje dece.

Vasar Tastine

17.09.2021 05:35

Ova Irma je streptomicin za Dudlilu! Ko ce bolje koga da oplete nego opajdara opajdaru. Kad Irma prica, Dudlila cuti, gle i za nju ima nacin.