OLJA VAMPIRICA OPTUŽENA ZA VIŠEMILIONSKU MALVERZACIJU: Ojadila državu i ušla u Zadrugu, a sada joj preti MEĐUNARODNA POTERNICA!

Autor:

Zadruga

16.09.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica ''Zadruge 5'' Olja Vampirisana optužena je za malverzacije novčane vrednosti oko 274 miliona dinara, a kako se danas nije pojavila an ročištu koje je bilo zakazano u Splitu, preti joj međunarodna poternica.

Republika

Foto: Republika.rs

Olji Vampirici se sprema međunarodna poternica

Učesnica ''Zadruge 5'' Olja Vampirica, kontroverzna umetnica iz Splita, optužena je za malverzacije od oko 274 miliona dinara, a na ročište koje je bilo zakazano danas u Županijskom sudu u Splitu se nije pojavila.

 

 

Na ročištu se nije pojavio ni njen advokat Željko Lubina, a kako ni Olja ni advokat nisu obavestili sud o nemogućnosti dolaska, sudija je izdao predlog o određivanju istražnog zatvora.

 

 

Vampirica je pre ulaska u rijaliti izjavila da joj nije namera da izbegne suđenje i da planira da ode na sud direktno iz Šimanovaca u kojima se trenutno nalazi, međutim kako se to nije dogodilo predlog o odrešivanju istražnog zatvora je upućen izvanraspravnom veću, a ukoliko se to dogodi za oljom će biti raspisana međunarodna poternica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading