MILJANA KULIĆ NAKON DISKVALIFIKACIJE SA OSMEHOM NA LICU! Poručila samo jedno: JA IMAM GDE!

Autor:

Zadruga

16.09.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić se oglasila iz Bosne i poručila pratiocima samo jedno!

Republika

Foto: E-Stock

Objava Miljane Kulić

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije iz rijalitija napravila je novi profil na društvenim mrežama kako bi mogla da piše svojim vernim pratiocima.

Rijaliti zvezda objavila je svoju fotografiju na kojoj se vidi da je razvukla osmeh od uva do uva i uživa na nepoznatoj lokaciji. Miljana je stavila do znanja pratiocima da ne brinu, objavila popularnu pesmu, pa kratko poručila:

 - Ja imam gde, videćete uskoro.

Foto: printscreen/instagram/miljana_kulic_official

Objava Miljane Kulić

 

Kulićeva je na ovaj način obavestila pratioce da će videti gde će ona živeti, a prethodno je objavila fotografiju iz rijalitija i napisala još jednu poruku.

 - Jednostavno nisam bila spremna, ali biću uskoro za nešto možda staro, ali neočekivano - napisala je ona i označila da se nalazi u Bosni i Hercegovini.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

Podsetimo, nakon što je zapalila vatru u Rajskom vrtu rijalitija, Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge 5 i moraće da isplati i 100.000 evra.

- Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

16.09.2021 11:35

Gde ćeš? Ni u Parove te neće.