TAJNO SE VIĐALI, KRILI SE OD MARINKOVIĆEVE! Isplivala ŠOK PREPISKA Filipa Cara i Marijane: Samo da Maja NE ISTRIPUJE, TI SI MOJ!

Autor:

Zadruga

16.09.2021

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala prepiska Filipa Cara i Marijane Zonjić pre ulaska u rijaliti!

Republika

Foto: youtube.com/Brendon Vlog Serbia, republika.rs

Isplivala prepiska Filipa Cara i Marijane Zonjić

 

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do sukoba između Filipa Cara i Marijane Zonjić. Oni su svađu nakon crnog stola nastavili i u radionoci.

Marijana i Filip su sve vreme prebacivali jedno drugom ko je kome ušao u krevet i ko je koga želeo da poljubi, a sada su domaći mediji došli u posed njihovih prepiski pre ulaska u Zadrugu 5!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car u Zadruzi

- Mislio sam da te nisu možda zaključali pa da dođem večeras, šta ja znam, da se za*ebavamo i pričamo - poručio je Car Marijani u glasovnoj poruci, a onda je usledila prepiska:

- Okej, samo da Maja ne istrupuje nešto, ti si moj drug - napisala mu je Zonjićeva.

- Zbog nje se i nisam mogao videti sa tobom. Nisam mogao mrdnuti. Obrisaću poruke. Ništa, ali baš ništa mi više ne šali. Vidimo se večeras - odgovorio joj je Car uz emotikon poljupca - prenosi Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading