STANIJA I DALILA U BRUTALNOM SUKOBU: Nisam STRIPTIZETA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.09.2021

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Dalila Dragojević ne slažu se najbolje

Republika

Foto: pritscreen

Stanija tvrdi da nije striptizeta

Da se Dalila Dragojević i Stanija Dobrojević ne slažu dobro opšte je poznato, a u "Zadruzi 5" njihovi sukobi izlaze na videlo jače nego ikad pre, zato ne iznenađuje da je Stanija morala da odgovori Dalili na njene uvrede.

Naime, Dalila je optužila Staniju da je striptizeta, a starletu je takva optužba pogodila te je usledio brutalan odgovor:

- Ja ću biti jako kratka, prokomentarisaću ove svoje konflike. Damiro se izvinio, Sale Luks se izvinio. I dalje imam konflikt sa Dalilom i njenim mužem. Niti sam bila striptizeta, niti sam radila u striptiz baru. Što se tiče tužbe za to što sam rekla da si bila sa Peletom, to sam rekla u afektu, rekla sam da verujem u tu priču. Kao zmija si me izujedala, pa sam rekla da Bog sve vidi, rekla sam to u afektu. Nikad nikog prva ne diram. Ali kad me neko nagazi, jesam jezičara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

16.09.2021 05:20

Ne volim Staniju i njen hod pauna. Puna je sebe i sve cime ima da se dici su silikoni, ali ova Dalila je takvo nevidjeno zlo da nema dalje. Ona Staniju naziva babom, a vidi na sta lici.