MATORA OTVORILA DUŠU, PA ISPRIČALA DETALJE INTIMNIH ODNOSA: Bila sam sa PEVAČICAMA, jednoj sam udarila šamar!

Autor:

Zadruga

15.09.2021

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora, pred ulazak u rijaliti ''Zadruga'' otkrila je kako su započele njene ljubavne romanse sa devojkama, kakve žene voli, kao i da je bila sa mnogim poznatim pevačicama.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Matora otkrila detalje ljubavnog života

Rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora pred sam ulazak u ''Zadrugu 5'' otkrila je da je imala intimne odnose sa brojnim udatim pevačicama, kao i sve o svom burnom ljubavnom životu i kako je zapravo shvatila da je interesuju žene, prenosi Hit Informer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

 

Naime, Matora je priznala da se oduvek razlikovala od svojih vršnjaka, kao i to da se često tukla jer su je pojedini prozivali da je muškarača i da voli devojlke.

- Kao mala sam uvek volela da se bijem! Bila sam drugačija, stalno sam bila okružena muškarcima. Družila sam se sa prijateljima mog rođenog brata Zorana i brata od strica Nikole, za koga sam veoma vezana. Nikolini roditelji su rano preminuli, a on je ostao jedinac. Došao je kod nas u kuću i bukvalno smo postali nerazdvojni. Zoran, Nikola i ja smo kao jedno! Kod kuće sam bila mirna, ali na ulici sam volela da bijem sve oko sebe. U trećem razredu osnovne škole sam počela da treniram tekvondo. To me je držalo čak 12 godina. Bila sam baš uspešna i svi su mislili da ću ceo život to raditi. Međutim, prošla me je ta ljubav, uzela sam dosta medalja i odustala od toga - započela je priču Matora i dodala da njeno muškobanjasto oblačenje datira još iz osnovne škole:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

 

- Od osmog razreda, pa sve do treće godine srednje škole bila sam hiphoperka. Imala sam kratko ošišanu kosu, spuštene pantalone, duboke patike... Sve na meni je visilo. Kada god je trebalo da idem u kupovinu sa bratom, njega je bio blam da stoji pored mene. Postojao je jedan štand na sajmu gde sam kupovala muške stvari za hiphopere. Baš nikad nisam nosila roze majicu, suknjice, šljokice i sve ostalo što vole devojčice.

Jovana je bila iskrena i priznala da su je još dok je bila u školskoj klupi nazivali "Muškarača" i "Lezbejka" , što je rešavala batinama, iako zapravo još uvek nije bila svesna činjenice da je interesuju žene: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

 

- Zvali su me ''Muškarača'' i ''Lezbijka.'' Nikad nisam patila zbog toga jer sam znala kako da se obračunam sa njima. Imala sam svoj krug ljudi u školi koji su zajedno sa mnom tukli te osobe koje su me zadirkivale. Sačekali bismo ih iza ćoška, pa bi svako dobio nekoliko šamara. To sam radila i u osnovnoj i u srednjoj. Ako mi neko dobaci, zna se šta ga čeka! Tokom cele osnovne škole bila sam odličan učenik, malo mi je falilo do Vukove diplome. A to malo je jedinica iz vladanja! Uvek sam se družila sa problematičnim dečacima, tukla po školi, crtala grafite, bežala sa časova... Radila sam sve što jedan odličan đak ne sme i uvek sam ja bila ta koja je maltretirala decu u školi

Matora i Bora Santana su otkrili da se poznajuš još iz srednje škole.

- U Železniku u srednjoj sam bila glavna faca sa još jednim drugarom koji je bio vođa navijača, pa smo tako zajedno pravili razne gluposti. Bora Santana je išao sa mnom u školu i bili smo prijatelji. On nije odrastao kao sva druga deca... Nije imao ni za hranu. Više je bio gladan nego sit, pa smo mu drugar i ja kupovali hranu i sok. Bora je morao da nas sluša i stalno nam je pevao. Ma on je bio i ostao car! Mislila sam da ćemo biti prijatelji i u rijalitiju, ali on je gledao jedno vreme samo svoje dupe i izmišljao da me niko iz Železnika ne voli i da me se rođeni otac stidi! Sada sam sve to zaboravila i oprostila mu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

 

Jovana je ipak svoje prvo se*sualno iskustvo imala sa muškarcem, a prvi poljubac sa najpopularnijim momkom u njenom kraju. 

- Baš dok sam bila u fazi hip-hopa, našla sam prvog momka. Bili smo u sedmom razredu. Svideo mi se jer se oblačio kao ja i bavio se istim sportom. To mi je bila kao neka prva veza. Niko nije mogao da veruje da smo u vezi jer je on bio najveći frajer u školi. Sve devojke su bile ljubomorne - otkrila Matora i dodaje da se zbog dečka čak i tukla da devojkama:

- Mojim školskim drugaricama nije bilo jasno kako da taj dečko bude sa nekom muškaračom, pa su mi pisale na klupi preteće poruke da će me prebiti zbog njega. Jednog dana sam sačekala posle časova jednu devojku koja mi je to pisala. Nastao je haos, svi su se okupili da vide ko će dobiti batine. Imala sam sreću da su svi dečaci bili na mojoj strani i pomogli su mi da pretučem tu devojku. Naravno, odmah sam završila kod direktorke. Inače, ta devojka nije bila jedina koju sam pretukla!

Ipak, veza sa drugarom nije drugo poterala, ma je prvi intiman odnos imala sa dečkom Nikolom, za kog je rekla da je doživela najveći blam u životu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

 

- Jao, prvi se*s mi je bio sa muškarcem i to mi je sada mnogo smešno. Moja prva ljubav je jedan Nikola... Sve je počelo tako što mi je drugar rekao da mu je došao sestrić iz Kanade i pitao me da ga vodim na neki splav, a ja sam povela i drugarice. Nikola je bio tada presladak, završio je pilotsku školu, sav je bio skockan... Celu noć na splavu je pričao sa mnom, a ja sam bila u fazonu da prestane da me smara jer hoću da pijem. U jednom trenutku mi se išlo u toalet i pošto je bila gužva, krenula sam preko separea i upala sam u reku. To je bio haos, napolju je padala kiša, sve mutno, struja nosi... Da odmah pored nije bio još jedan splav, završila bih ko zna gde. Izvukli su me nekako napolje posle deset minuta kukanja u vodi. Živ blam me pojeo. Sednem i odmah naručim dve tekile, dve votke i dva viskija samo da zaboravim šta se desilo. Priđe mi Nikola, koji baš malo priča srpski i pita me: ''Hoćeš malo vode''? Ja pomislim: "Dečko, popila sam pola Save i one žabokrečine oko splava." Iskuliram ja njega, ali on mi opet priđe i tako mokru me poljubi u usta. Bila sam u šoku, a on mi kaže da mu se sviđam. Malo smo se ljubili dok nismo krenuli kući. Uzeo mi je broj telefona i odmah sutradan me zvao da se vidimo. Ja mu kažem da idem na more sa osam drugarica za nekoliko sati i da nemam kad. Međutim, kaže mi da ide i on! Nisam mu verovala, mislila sam da se šali, ali on se ipak spakovao. Krenuli smo i on se od mene nije odvajao. Tad sam shvatila da se stvarno zaljubio u mene, a i ja pomalo u njega. Na moru se desio prvi se*s. Posle toga bili smo još malo u vezi - nakon nesrećne ljubavi sa Nikolom, Matora se prepustila strastima na jednu noć i to sa momkom čije ime i dan danas ne zna, a onda otkrlia kako je izgledalo nejno prvo iskustvo sa ženom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

 

- Posle nekoliko muškaraca prvo iskustvo sa ženom imala je u toaletu noćnog kluba. Sa ženama sam na početku eksperimentisala. Prvi put desio se u toaletu jednog kluba. Upoznam devojku, krenemo da se ljubimo i u kabini kreće akcija, mazimo se, ližemo... Ma bilo je vrh, ali sam bila ipak baš uplašena. Nisam znala šta da radim, da li da prestanem, a dopada mi se. Ako nastavim, da li ću se kajati, baš sam bila zbunjena... Na kraju je ispalo sve super. Nisam ni slutila da će mi se dopasti i da ću se zaljubiti u tu devojku, ali ona me posle nekoliko meseci ostavila i ako me povredila. Baš sam patila...

Nakon još jedne nesrećno okončane veze, Jovana je počela da menja devojke svakodnevmo, a najviše su je kako kaže privlačile privlačile strejt devojke.

- Postala sam jača i dominantnija i u s*ksu i u životu. Uvek sam se ložila na strejt devojke, jer su mi bile izazov. Eto, drugačija sam, a opet uspem da smuvam koga hoću, za razliku od nekih frajera koji su bezuspešno pokušavali da zavedu te iste devojke. Dešavalo se da devojke menjam svaki dan, a s*ks sam upražnjavala gde stignem - u klubu, autu, na ulici... Sa jednom devojkom, koja je bila ninfomanka, po ceo dan i noć sam imala s*ks.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

 

Matora je jednim od svojih priznanja šokirala, naime otkrila je da je bila sa brojnim poznatim pevačicama.

- Tu su bile i pevačice, ne mogu ti reći koje, ali bilo ih je dosta. Neke su bile i udate, ali zaklela sam se da nikad neću otkriti njihova imena. Sa nekima sam imala s*ks i posle njihovog nastupa u toaletu kluba gde su pevale. Znala sam i da se potučem sa devojkom! Jednom sam devojci, koja je poznata, udarila šamar pred njenom majkom. Bile smo zajedno u kafani, pevač joj je prilazio i i muvao je, a ona je tvrdila da je on gej. Tu sam izljubomorisala. Meni je kratak fitilj, pa sam joj udarila šamar pred majkom. Kajem se zbog toga... Dobijala sam i ja batine od devojke s kojom sam u vezi, uglavnom zbog gluposti. Ja sam svađalica, budim bes u ljudima i onda to kulminira tučom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

 

Sanja Stanković ostaće joj neprežaljena ljubav koja se dogodila upravo u ''Zadruzi'', ali sreća i okolnosti su bile protiv njih.

- Sanju sam upoznala u Zadruzi” i odmah mi se svidela. Ona je posebna... Na Sanji sam najviše volela njen mladež. Ima "dole" jedan mladež, koji obožavam, a ima i dobre grudi. Volim jake i velike grudi, to me loži. Ja imam dosta tetovaža, ali jedna je najzanimljivija. Tetovirala sam Sanjin polni organ! Moram da kažem da je u toj našoj vezi Sanja bila muškarac. Svi misle da ja dominiram, ali Sanja objašnjava neke stvari u s*ksu. Sve ono što sam ja nekad radila devojkama Sanja je radila meni. Ali više nismo zajedno, niti ćemo ikad biti...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

 

Odlučila je da nakon pete sezone rijalitija ''Zadruga'' napusti svoju rijaliti karijeru i da se ostvari u ulozi majke.

- Rijaliti mi se smučio i zato posle „Zadruge 5” idem u penziju. Volela bih da se ostvarim kao majka. Ne želim da uskratim to ni svojim roditeljima ni sebi. Planiram da odem u banku sperme i da na taj način dobijem bebu. Dok sam bila sa Sanjom, imale smo iste planove, samo je ona trebalo da bude mama, a ja tata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading