ZADNJA TUČA BILA JE PAKLENA! Ana otvorila dušu Mikiju Đuričiću: BIO JE PET GODINA MLAĐI OD MENE, LUDEO JE OD LJUBOMORE! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

15.09.2021

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija Zadruga Ana Spasojević rešila je da otvori dušu i poverila se Mikiju Đuričiću. Ona mu je ispričala sve detalje svoje veze sa pet godina mlađim momkom.

Foto: youtube.com/printscreen

Učesnica Zadruge Ana Spasojević se poverila Mikiju Đuričiću

- Tamo kad sam radila u kafiću, tu sam ga upoznala - rekla je Ana Mikiju Đuričiću, pa je otkrila kolika je zapravo razlika između njih dvoje:

- Mi smo posle dva dana započeli vezu. Mnogo je bio ljubomoran, ali mu nisam davala povoda da bude ljubomoran. Sve mu je smetalo - rekla je pa je nastavila:

- Nije bio siguran u sebe, zato što je dete. Ja sam 94' a on je 5 godina mlađi - dodala je Spasojevićeva.

- Zadnja tuča kad je bila baš je bilo pakleno. On je mene udario, pa sam uhvatila činiju sa kikirikijem i htela sam da ga gađam, ali sam videla da mogu da ga ubijem, pa sam promenila smer - rekla je zadrugarka Ana Spasojević.

- Nije mi dao da radim jer je bio ljubomoran - nastavila je Ana.

Pogledajte video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading