MILJANA KULIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Nakon DISKVALIFIKACIJE, ovim potezom razočarala fanove!

Autor:

Zadruga

14.09.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Miljana Kulić nakon diskvalifikacije ne prestaje da šokira, ali i razočarava svoje fanove. Naime, ona je ugasila stari Instagram profil i otvorila novi, na kom je postavila objavu i označila da se nalazi u Republici Srpskoj zbog čega su svi pomislili da je došlo do pomirenja između nje i Zole, a onda je zapratila jednu televiziju i svoje fanove razočarala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić zapratila drugu televiziju na Instagramu

Rijaliti zvezda Miljana Kulić ovde godine nije uspela da se izbori sa rijalitijem i zadrugarima, te je već nakon prve nedelje diskvalifikovana zbog nepoštovanja produkcije i uništavanje imovine Imaginarijuma Velikog šefa. Kulićeva  se do danas nije oglašavala povodom diskvalifikacije i vrtoglave sumu novca koju mora da plati kao odštetu u vrednosi od 100.000 evra.

Republika

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić diskvalifikovana iz Zadruge, duguje 100.000 evra

Kako stvari stoje, Miljana je odlučila da promeni neke stvari u svom životu, a počela je od otvaranja novog Instagram profila, na kom je podelila fotografiju u kojoj je u komentaru objasnila svoje stanje, ali i najavila ''nešto staro, ali ipak novo'' kako je sama rekla. A ono što je sve iznenadilo jeste činjenica da se Miljana oglasila iz Republike Srpske, u kojoj živi njen bivši partner Zola, te se spekuliše da je došlo do pomirenja.

- Jednostavno nisam bila spremna, ali bicu uskoro za nesto mozda staro, ali neocekivano! - napisala je Kulićeva.

 

 

Još jedan detalj koji nije promakao oku portala Republika, jeste taj da je bivša zadrugarka jedino zapratila profil televizije Happy, pa se postavlja pitanje da li možda sprema ulazak u drugi rijaliti u kom je već bila, kako bi uspela da skupi novac koji duguje produkciji Pinka.

Ostaje nam samo da sačekamo i vidimo njen sledeći potez, a ono što je za sada sigurno jeste da će Bela kuća na neko vreme biti mirna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
vesna

15.09.2021 05:28

Samo da se vise ne vraca u Zadrugu i neka ide gde hoce ….. !!!

Darko

15.09.2021 05:53

Pravi grešku za greškom. Sina Željka zaboravila kao da ne postoji.