LJUBAVNICA BUBE KORELIJA IMALA POSLA SA ALBANSKOM MAFIJOM: Skandalozan i buran život Irme Sejranić!

Autor: Republika

Zadruga

14.09.2021

21:56

Pevačica i zadrugarka Irma Sejranić od svog ulaska u ''Zadrugu 5'' privlači pažnju javnosti, a sada su isplivali detalji iz njenog života. Naime, ona je otkrila da je bila ljubavnica Bube Korelija, kao i da je imala neprijatno iskustvo sa albanskom mafijom.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Irma Sejranić imala je život pun skandala

Pevačica Irma Sejranić poznata je javnosti po brojnim skandalima i aferama, a ''Zadruga 5'' joj nije jedini rijaliti, a život na javnoj sceni joj je obeležila i ljubavna afera sa  Nenadom Marinkovićem Gastozom. Irma je jednom prilikom izjavila i da je bila u emotivnom odnosu sa reperom Bubom Korelijem koji je u tom periodu imao verenicu, prenosi Telegraf. 

 

 

Naime, ona je tada govorila da su ona i Koreli bili u nezvaničnoj vezi koja je trajala nekoliko meseci.

- To je istina, nije problem ja ću reći. Ja sam imala neku nezvaničnu vezu sa Bubom Korelijem, par ljudi u rijalitiju je to znalo. Sanjala sam ga danas, ne znam zašto uvek mi nekako dođe u san. Četiri i po meseca je trajalo, to je bio turbulentan odnos koji je nastao, kad se sastave dve perverzne lude glave. On je neko ko voli žene kao ja - rekla je Irma i dodala:

instagram.com/bubacorelli

Buba Koreli varao verenicu sa Irmom

- Ona mu nije supruga, ona mu je verenica! Pitala sam ga hiljadu puta kad ćeš se ženiti, ne namerava još uvek. Nju oslovaljava sa svojom suprugom jer su 10 godina zajedno. Ona je kontra od mene, mirna, a ja sam lavica.

 

 

Sejranićeva je otkrila i da je prilikom turističkog obilaska Skadarskog jezera, ušla u pogrešan brod za koji je mislila da je njenih prijatelja sa kojima se dogovorila da odu u obilazak Bara i jezera, ali da je nepromišljeno završila na tuđem brodu za koji se kasnije ispostavilo da je u vlasništvu momaka  albanske nacionalnosti.

- Irma je ponekad kao muva bez glave, znate kako kažu za ljude koji ne pitaju ništa, samo da zuje negde. Iako je u Budvi imala luks hotel, sve pogodnosti i lepote, njihovih plaža, ona je htela malo avanture. Čula se sa bliskim prijateljima koji žive u Baru i u dogovoru s njima otišla je na jednodnevni izlet. Kada je došla do dela gde se turisti ukrcavaju u brodić, ona je, gledajući u telefon, ušla u jedan od malih brodića na poziv dva kršna momka, misleći da je to brodić koji nju čeka - rekao je izvor, pa nastavio:

 

 

- Tek kada su pošli, Irmi je postalo jasno da je napravila kobnu grešku i da nijedan od mladića nije njen prijatelj. Tada je već bilo kasno da bilo šta uradi. Uhvatila ju je panika i strah, a jeza je prolazila kroz njeno telo sve vreme. Rekla je momcima da se vrate nazad i da je napravila grešku, ali oni su se samo smejali, praveći se da je ne razumeju.

Po samom ulasku u ''Zadrugu 5'' Irma se već u studiju posvađala sa Markom Janjuševićem Janjušem, za kog je rekla da je ''manipulator i prevarant'', kao i da ga u Crnoj Gori niko ne shvata ozbiljno, na šta je on šokirano rekao da je uopšte ni ne poznaje i da je prvi put u životu vidi.

 

Komentari (0)

Loading