IVA GRGURIĆ ISKASAPLJENA: Pobednica Zadruge neuspešno sakrila KRVAVI detalj na telu i ZABRINULA SVE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.09.2021

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica druge sezone rijalitija ''Zadruga'' Iva Grgurić, leto provodi u Dubaiju sa drugaricom, a sada je fotografijom na svom Instagram profilu zabrinula sve njene fanove, koji su primetili da Grugrićeva ima krvave ogrebotine po nogama koje je pokušala da sakrije.

Republika

Foto: youtube.com/Red Tv

Iva Grgurić krije posekotine po nogama

Pobednica druge sezone rijalitija ''Zadruga'', Iva Grgurić, samim učešćem je stekla veliku popularnost u javnosti, a onda je vrhunac slave dostigla kada je postala voditeljka jedne emisije, te joj je na društvenoj mreži Instagram porastao i broj pratilaca koji ona neretko obraduje fotografijama. Međutim, sada je svojom novom objavom mnoge zabrinula.

 

 

Naime, Iva je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je sa drugaricom u Dubaiju i to na vrhu obeležja grada, velelepnog zdanja, Burdž Kalifi. Grgurićeva je sedela, u beloj haljini, a nogu je prekrila rukom, ali jedan detalj nikome nije promakao.

 

 

Noga koju je pokušala da prekrije rukom je puna ogrebotina, reklo bi se svežih, i šire se uz nogu. To je zabrinulo sve njene fanove kojima nije jasno do čega ili koga je zadobila povrede i krvničke ogrebotine.

Republika

Foto: Instagram.com/iva_grgurić_official

Iva Grgurić ima na nogama krvave ogrebotine koje pokušava da sakrije

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

15.09.2021 00:35

Bože kako je Ona bila meni lepa u zadruzi a kako se unakazila sa ovim nosem to je strašno! Ona nije ni "I" od Ive Grgurić! Iva Grgurić je za nju sada bila pojam za leptu, za čednost, ljupkost... Ona je trebala samo malo usne da smanji ili da budu kao kod Nataše Bekvalac i ništa više, ništa!!!