STANIJA DOKRAJČILA VLADIMIRA TOMOVIĆA: Ogolila celu vezu sa CRNOGORCEM, PA GA DOKUSURILA SA MARKOM MARKOVIĆEM!

Autor:

Zadruga

14.09.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija otkrila javnosti da nikada nije imala normalnu vezu sa Vladimirom Tomovićem, već samo u rijalitiju, pa ga uporedila sa Markom!

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Stanija ogolila detalje veze sa Vladimirom Tomovićem!

 

Stanija Dobrojević ispričala je u rijalitiju kako sada gleda na svoju vezu sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim je kratko bila u rijalitiju.

Stanija je najpre prišla Matoroj da je upita kako izdržava da bude u rijalitiju godinama. Matora je odgovrila da se ljutila na majku kada joj je govorila da je rijaliti njen život, a onda se Stanija nadovezala i "pecnula" bivšeg dečka Vladimira.

- Rijaliti jeste naš život. Kad mi je mama uletela na Farmu 6 i rekla da je rijaliti moj život... Jeste život. Tipa ovo što mi pominju Tomovića, sad se gleda kao da mi je on neki bivši. U realnom svetu ne bi imao ni status bivšeg... On je bio moj rijaliti dečko. To se toliko predstavlja kao da je nešto jer je bilo pred kamerama - pričala je Stanija.

- Nisam očekivala da će mi veza sa Markom opstati, ali mi smo dve i nešto godine zajedno - dodala je Dobrojevićeva.

Matora je nedavno ušla u emotivni odnos sa rijaliti-cimerkom Anom Spasojević. Nakon što je čula da se Ani navodno dopada zadrugar Mateja Matijević, Matora je napravila, kako kaže, lažnu frku.

- Totalno sam se ogolila. Imam neke stvari iz privatnog života što nisam rekla o prijateljima i o porodici, nešto što je za diku. Ali ono, sad sa ovom devojkom što sam se smuvala, dala joj odmah ključ ona me čeka, ja odmah napravila lažnu frku kao u rijalitiju da vidim o čemu se radi - priznala je Tomićeva.

- Ona mi kaže: Nemoj ti meni te rijaliti fore - rekla je Matora.

- To isto i meni Marko - nastavila je Dobrojevićeva.

- Imam i ja to, da ispitam teren unapred - priznala je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Krivis

14.09.2021 12:51

Ova spodoba nije Crnogorac,sam je rekao da je srbin.

Odgovori 0 12
Darko

15.09.2021 05:57

Stanija je ispričana priča. Promenila stotine frajera. I to da bude domaćica? Ne verujem.