MILJANA KULIĆ NAKON DISKVALIFIKACIJE DONELA DRASTIČNU ODLUKU: Marija sve zvanično objavila, A TIČE SE NJENE PROŠLOSTI! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

14.09.2021

12:44

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije odlučila da okrene novi list i zaboravi na prošlost, otvorila je novi profil na Instagramu, njena majka Marija je sve javno objavila.

printscreen/RTVPink

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije okrenula novi list

 

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz "Zadruge 5" nakon što je pokušala da se iseče i palila vatru u Rajskom vrtu. Nju je zbog toga produkcija kaznila sa 100.000 evra.

Produkcija je o Miljaninoj diskvalifikaciji odmah obavestila ostale takmičare i gledaoce.

- Zvanično vas obaveštavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 evra na iznos kazne - glasilo je pismo Velikog šefa.

Od tada, kako se nagađa, Miksi se vratila u rodni Niš, gde je sa porodicom. Do nje je teško doči, a sada se prvi put oglasila putem Instagrama.

Ona je rešila da deaktivira stari profil i napravila je novi, a njena majka Marija je o svemu tome obavestila pratioce, preko svog profila i pozvala sve da zaprate njenu ćerku.

Svi se pitaju zašto je Miljana naprasno donela ovu odluku, ali slažu se u jednom da je htela da stavi prošlost pod tepih i započne novu etapu života.

instagram printscreen

Miljana je otvorila novi profil da zaboravi na prošlost!

 

 

Komentari (1)

Loading