ALEKSANDRI SUBOTIĆ UKAZANA POMOĆ U ZADRUZI 5: Starleta HITNO morala kod doktora zbog operacije! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.09.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić je neposredno pred ulazak u rijaliti uradila estetske zahvate, zbog kojih je morala da poseti doktora.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandri Subotić ukazana pomoć u Zadruzi 5

 

Zadrugarki i starleti Aleksandri Subotić ukazana je lekarska pomoć tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 5". Naime, kako je poznato, neposredno pred ulazak u rijaliti, Aleksandra je obavila čak dve estetske operacije i to nos, i korekciju grudi. Nakon rinoplastike, Aleksandra je morala da poseti doktora, te joj je produkcija omogućila pregled, prenosi Srbija danas. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Subotić napustila Zadrugu 5

 

- Otkad sam došla gušim se svako jutro. Operisala sam skoro nos, pa mi je malo zapušen i zbog toga, ali mislim da je više od neke prehlade ili nečega. Stalno mi je zapušen nos, ni kapi mi ne pomažu. Probudi me jer mi oteknu usta i kao jezik da mi otekne jer ne mogu da dišem, već dišem sve na usta. Jako me grebe grlo i imam taj suv kašalj koji me izrazito hvata ujutru i uveče - rekla je Aleksandra doktoru.

- Koliko to traje? - upitao ju je doktor

- Otkad sam došla, ali taj kašalj mi je malo jači u poslednja dva-tri dana. S vremena na vreme osećam da se preznojavam. Uhvati me toplota i kao da izvire toplota iz mene, a imala sam i izrazite bolove u leđima - požalila se Subotićeva.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aleksandra Subotić zbog operacije napustila Zadrugu 5

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vasar Tastine

14.09.2021 07:34

Samo se vi prepravljajte i ne mislite na svoje zdravlje. Tvoj novi nos je toliko odvratan da nema dalje. I sta ti je to trebalo? Kao sto ti nije trebala ni Zadruga pored dvoje dece i partnera. Sta trazist ti vise? Opet nekog djavola.

Odgovori 69 9
Ivan

17.09.2021 15:45

@Vasar Tastine - Ja stvarno ne z am kako je uspela da od onako lepe devojke napravi Pinokija? Mnogo me rastužuje to kao muškarca

Nada

14.09.2021 08:59

Korona.

Odgovori 37 8