DALILA PROŽIVELA PAKAO ZBOG DEJANA: Zapomagala na sav glas po imanju u Šimanovcima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.09.2021

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Dalila Dragojević se uplašila za Dejana Dragojević, ali se sve brzo završilo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević proživela pakao zbog Dejana Dragojevića

 

Rijaliti ,,Zadruga 5" već uveliko gazi sve uspehe i postavlja nove rekorde gledanosti, a zadrugari svojim životnim pričama izazivaju razna osećanja kod publike. 

Međutim, danas se desila jedna dramatična situacija na imanju u odnosu Dalile i Dejana Dragojevića. Ovaj bračni par ponovo je počeo da izvodi besne gliste, pa se obrušio na produkciju, te je ona danas dozivala upomoć zbog bolova koje je Dejan imao u stomaku. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević pozivala upomoć

 

- Produkcijo, molim vas da neko uđe za Dejana. Ako možete da uđete, da vidite šta se dešava. Njega boli stomak... Dođite da vidimo šta da radimo čovek mora da legne u krevet, da popije nešto... - čuo se Dalilin glas, prenosi Srbija danas. 

Produkcija je odmah odreagovala i rešila problem koji je Dejan imao, a shodno tome da svi zadrugari pre ulaska u ,,Zadrugu" bivaju testirali, sasvim je jasno da nije ništa traumatično, kao što je Dragojevićka predstavila. 

U prilog ovome govori činjenica da su Filip Car i Nikola Grujić tokom jučerašnjeg dana ponovo testirani na koronavirus, s obzirom na to da su se žalili da se osećaju malaksalo. Rezultate PCR testa je produkcija objavila, a oni su pokazali da su i Filip i Nikola negativni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nula

13.09.2021 19:45

Placi placi, osto je na raci

Odgovori 5 13