JANJUŠ PRIZNAO KAKVE PRLJAŠTINE VOLI U KREVETU: Uputio nepristojnu ponudu Deniz Dejm, pa otkrio šta bi voleo da joj radi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.09.2021

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš poznat je po vezi sa Majom Marinković, te da su otvoreno imali vrele akcije ispod jorgan planine, a sada je priznao šta inače voli da radi sa devojkama u krevetu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Janjuš muvao Deniz Dejm

 

Tokom dana Marko Janjušević Janjuš pričao je slovenskoj zvezdi Deniz Dejm i pokušao da je zavede, a potom i priznao kakve ,,prljave misli" ima o intimnim odnosima. Janjuš nije mogao da ostane imun na izgled Deniz, pa je morao da joj uputi nekoliko komplimenata, a onda joj je uputio ,,nepristojnu" ponudu, koju zadrugarka uopšte nije odbila.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Janjuš opčinjen Deniz Dejm

 

- Da ga takneš malo, mislim svetlosti - započeo je Janjuš. 

- Idem tamo, malo da ležim, a ti? - uzvratila je Dejm.

- Idem malo u kuću. Kada ćemo malo, a? Ono, da se družimo - bio je šaljiv Janjušević.

- Pa sad se družimo - odbrusila je Deniz.

- Dobra si, dobra si, šta oblačiš sutra? Hoćeš li da obučeš nešto što bi me osvojilo, da me ono... Da osetim jaku energiju. Možda se nešto desi, možemo da odigramo basket jedan na jedan! Ostavite me sada, muvam devojku! Je l' voliš da grebeš? Ja volim da grebem - rekao je Janjuš. 

- Pa ti mene treba da osvojiš - poručila je Deniz.

U nastavku možete pogledati kako je izgledao razgovor Deniz i Janjuša. 

 

 

Podsetimo, pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5", Deniz Dejm je za medije otkrila da ju je Maja Marinković blokirala na Instagramu, što dodatno komplikuje sve, s obzirom na to da je slovenska ikona bivša devojka Takija Marinkovića, dok je njegova ćerka bila sa Janjušem u intimnom odnosu. Dosta se spekulisalo da li će Taki ući u Zadrugu kako bi se suočio sa Janjušem nakon svih skandala koji su izbili, a sada je sve neizvesnije da će se u sve umešati i Deniz i stati na put Janjuševiću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading