TAKI MARINKOVIĆ PAO U DEPRESIJU, OČAJAN ZBOG BANKROTA: Nakon Majinog ABORTUSA, otkrivamo šta joj se desilo sa ocem! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

13.09.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni biznismen Taki Marinković pao je u depresiju zbog ljubavnog brodoloma.

Republika

Foto: Republika.rs

Taki Marinković pao u depresiju

 

Jedan od najpoznatijih rijaliti roditelja Radomir Marinković poznatiji kao Taki, našao se u teškoj situaciji, kako nam prenosi izvor blizak njemu. 

Naime, Taki je nedavno kupio skupoceni i papreno skupi prsten, za njegovu voljenu devojku iz Švedske, koju je planirao da veri, ukoliko mu ona oprosti sve grehe koje je počinio u prethodnom periodu. Taki je na sve načine pokušao da dobije njen oprost, a izvor blizak ovog biznismenu otkrio nam je da se povukao u sebe.

Republika

Foto: instagram.com/takitadza

Taki Marinković kupio papreno skup prsten za devojku

 

- Taki ne može da dođe sebi, ostao je i bez novca, i bez ljubavi, potpuno se povukao u sebe, pao u depresiju - započinje izjavu za Republika.rs izvor blizak Takiju

Prethodnih dana otkriveno je da je Maja Marinković, Takijeva ćerka imala navodno abortus, nakon ,,Zadruge 4", a da je nosila dete Marka Janjuševića Janjuša, inače njenog bivšeg dečka. Mi smo pokušavali danima unazad da dođemo do Takija, upućivali smo mu konstantne pozive, ali nismo uspeli da ga kontaktiramo, zbog čega nam je bilo čudno, te smo otkrili zapravo i pravi razlog. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković ostao bez zgodne devojke

 

- Taki plače, tuguje za svojom bivšom devojkom, ona je odlučila da mu ne oprosti, ne može da pređe preko svega što se dešavalo ranije, pa je odlučila da raskine i da nastavi dalje. On joj kupio prsten, hteo je da ide u Švedsku, ipak je ona tamo prava zvezda, stvarno se trudio oko nje, ali džabe, sve je otišlo u propast, što kaže naš narod, ode mast u propast. Ne znam ni kako da ga oraspoložim, neće da izlazi, neće da se druži - govori prijatelj za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Luna Nera

14.09.2021 14:11

Hahahaha pao u depresiju zbog ćerke psihopate, a ne zbog prstena i bankrota, neka proda prsten i ima pare, gde problem.

Odgovori 24 7