NOVI SKANDAL MARIJANE ZONJIĆ! Nakon afere sa Lukasom, javnost bruji o njenim privatnim fotografijama: BILA SI GOLA, SEDIŠ I PUŠIŠ! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.09.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon navodne afere sa Acom Lukasom, Marijana Zonjić je glavna tema i u ''Zadruzi 5'' , nakon što je njen prijatelj Stefan govorio o njenim golišavim fotografijama koje je navodno i nekim zadrugarimapokazivao.

Republika

Foto: ST/D.Kadić, E-Stock

Nakon skandala sa Lukasom isplivale gole fotografije Marijane Zonjić

Pevačica i zadrugarka Marijana Zonjić u žiži javnosti je bila zbog navodne afere sa folkerom Acom Lukasom, kada je izjavila da je imala intimne odnose sa njim, te da kada joj je predložio trojku i doveo treću devojku, je izletela polugola iz njegovog stana. A sada je bila glavna tema i za crnim stolom u ''Zadruzi 5'' zbog fotografija koje je njen prijatelj Stefan navodno pokazivao pojedinim zadrugarima.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marijana Zonjić o golim fotografijama

- Nisam, lažu, pokazivao sam tvoje slike s Instagrama - rekao je Stefan, na šta se Zonjićeva nadovezala tvrdivši da da niko nije mogao golu da je vidi jer njene gole fotografije niko nema.

 

 

- Videla sam na njegovom telefonu, bila si gola, sediš i pušiš - ubacila se zadrugarka Olga, zbog čega je Marijana poludela pa joj odbrusila:

- Malopre si pričala da sam na slici u donjem vešu, odluči se više.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading