PAPARACO MILJANE KULIĆ NAKON DISKVALIFIKACIJE: Evo gde smo zatekli zadrugarku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.09.2021

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija ,,Zadruga 5", a mi smo sada uspeli da uhvatimo paparaco i zateknemo je potpuno nespremnu.

Republika

Foto: Privatna arhiva, RTV Pink printscreen

Paparco Miljane Kulić nakon diskvalifikacije iz Zadruge 5

 

Nakon što je Veliki šef doneo odluku da zadrugarku Miljanu Kulić diskvalifikuje iz rijalitija ,,Zadruga 5", mi smo stupili u kontakt sa njenom majkom Marijom Kulić, koja nam je ekskluzivno otkrila sve šta se dešavalo sa njenom ćerkom. 

Celu Marijinu izvaju možete pročitati klikom OVDE.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić se oglasila nakon Miljanine diskvalifikacije

 

Miljana je diskvalifikovana, te je produkcija rijalitija ,,Zadruga" obavestila sve da će od nje potraživati kaznu od 100. 000 evra, kao i da će hitno biti pokrenuta tužba protiv nje. Nakon brojnih pokušaja da  je smire, iako su joj ulili toliko poverenja, produkcija je odlučila da je najbolje da se Kulićeva skloni sa velelepnog imanja. 

Paparaco ekipa portala Republika.rs uhvatila je Miljanu Kulić u Šimanovcima nakon diskvalifikacije. Naime, ona je sela na bezinsku pumpu preko puta kompleksa Pinka i sve vreme ,,visila" na telefonu. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Paparco Miljane Kulić nakon diskvalifikacije

 

Mi smo uspeli da uslikamo šta ona to radi nakon diskvalifikacije, a sudeći po fotografiji, nije baš srećna zbog svega što se desilo. Možda će ovaj put, nakon što bude platila paprenu kaznu, Miljana doći svesti i naučiti da pravila rijalitija važe za sve. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading