FILIP CAR TESTIRAN NA KORONU U ZADRUZI: Veliki šef doneo konačnu odluku o njegovom učešću! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.09.2021

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija rijalitija ,,Zadruga" odradili su ponovo test Filipu Caru i Nikoli Grujiću na koronavirus, a sada su rezultati testiranja objavljeni javno.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Filip Car napustio Zadrugu 5

 

Produkcija rijaliti ,,Zadruga 5" odlučili su da ponovo testiraju Nikolu Grujića i Filipa Cara na koronavirus, jer su počele da se kuju razne priče. Iako je poznato da pre ulaska u rijaliti, svi takmičari budu ispitivani i prođu sve potrebne testove, pa i PCR na kovid 19, Nikola i Filip su ponovo otišli na testiranje. 

Veliki šef poslao je nalaze nakon što su stigli rezultati PCR testova na koronavirus, a on je pokazao da Nikola Grujić i Filip Car nisu pozitivni, već negativni ni virus, prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikola Grujić napustio Zadrugu 5

 

Produkcija je još jednom pokazala da izuzetno vodi brigu o svim takmičarima i da je zdravlje zadrugara najbitnije. Do sada se nikad nije dešavalo da u rijalitiju neko ima problem sa zdravljem koji nije saniran, a produkcija ,,Zadruge" je čak prošle godine uspela da dovede ceo tim zubara, kako bi zadrugari imali priliku da obave pregled. 

S toga Filip i Nikola uredno mogu da se opuste i nastave sa svojim rijaliti učešćem u poslednjoj sezoni najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga 5". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading