NIKAD ŽEŠĆI OKRŠAJ Fajt Stanije i Dalile ne prestaje da jenjava, STARLETE PRSA U PRSA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta udarila na slabu tačku Dragojevićeve budući da nikako ne može da zatrudni i ostvari se u ulozi majke

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević i Dalila Dragojević u ratu

 

Rat između Stanije Dobrojević i bračnog para Dalile i Dejana Dragojevića ne prestaje. Ovoga puta ljute rivalke su otišle korak dalje, pa su jedna drugu prozivale na račun majčinstva, što je šokiralo sve ukućane.

Naime, Stanija je javno pred svima izjavila da je brak između Dalile i Dejana lažan, te da joj je jasno zbog čega bog ženama kao što je Dalila ne daje decu. Nakon tih reči Dragojevići su poludeli i osuli paljbu po starleti.

- Svi znamo ko je Stanija i za koliko se prodaje. Bilo je veoma nisko da nas udara tamo gde najviše boli, a to je svakako bilo ono na račun dece. Ona je jedno zlo, a predstavlja se kao čedna i da je završila fakultet. A, u stvari, pozadina je još grdnija - rekao je Dejan, da bi se odmah nadovezala i Dalila, koja je nizala uvredu na uvredu na račun Stanije.

Dalila: Stanija je jasno rekla da bog ovakvima, kao što sam ja, ne šalje decu!

Republika

Foto: E-Stock

Dalila Dragojević se smeška

 

- Rekla mi je da je čitala da se mi borimo da dobijemo dete. Pa i ja mogu da kažem, ko će lakoj ženi, ovoj babi koju svako može da ima, da napravi dete? Ja da sam htela da krijem, ne bih dopustila da bude transparentno. Smatram da je to namerno uradila. Ona se jasno izrazila da bog ovakvima, kao što sam ja, ne šalje decu - rekla je Dalila, pa se Stanija umešala:

- Ja barem mogu da rodim, a ti ne možeš. Nije ti bog dao taj dar. Postojim već 15 godina na javnoj sceni. Što se mog privatnog života tiče, emotivnog, ja sam i s porodicom od mog dečka u super odnosima. Kad sam kod kuće sa porodicom, ne oblačim se onako kako sam se obukla na izboru za mis. Moje fotografije za Instagram su moj imidž. Dalila i Dejan se pozivaju na porodicu, ja porodicom smatram to kad dobiješ decu. A i njih dvoje mi ne izgledaju kao neki skladan par, žive u lažnom braku, trpe se zbog nekih drugih stvari, a ne zato što se vole.

Stanija: Dalila i Dejan se pozivaju na porodicu, ja porodicom smatram to kad dobiješ decu

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević u svađi sa Dalilom Dragojević

 

Nakon toga Dalilin muž je poludeo i rekao starleti da ih se kloni i da ide da radi ono što najbolje zna.

Sale: Stanija može da radi za mene kao poslovna pratnja!

Sale Luks priznao je da ima devojke koje podvodi, pa ponudio Staniji Dobrojević da radi za njega. Svađa je nastala oko novca koji je on pozajmio starleti tokom žurke.

- Staniju ne poznajem, nije mi jasno da nekom koga ne poznaješ tražiš 100 dinara. Ona je top-riba, a ja znam kako ona kasira na Onlyfansu. Takve devojke gledam da su za zabavu s klijentima, za večere i to. Hteo sam Staniji da ponudim da radi za mene, da bude pratnja - rekao je Luks, što je Dobrojevićevu dovelo do usijanja:

- Molim, ti to pričaš za mene? Molim državne organe da uhapse ovog makroa koji je došao da ubeđuje devojke da se bave tim poslom. Sramota. Kakav si ti profil čoveka. Smeće jedno.

- Šta oni roditelji koji ne mogu da dobiju decu, nisu porodica? Je l' si ti normalna, šta pričaš? Idi širi noge i slikaj se, to najbolje znaš - rekao joj je Dejan, ali je Stanija imala zaključnu reč:

- Imala sam duge veze i vi tu meni spominjete Tomovića, s kojim sam imala 20 dana veze. On je moj bivši rijaliti-dečko. Mene je prozvala žena koja pokušava da dobije taj blagoslov od boga. Kažu da sam baba i da mi je kasno za decu. Moje golo dupe ima više obraza nego ti i Dalila.

Irma: Dalila je nosila tange u osnovnoj školi i zavodila matorce

Irma Sejranić skočila je u odbranu Stanije Dobrojević, pa je obelodanila da je Dalila Dragojević s 11 godina nosila tange i mamila starije muškarce u školi.

- Ja Dalilu poznajem ceo život, išle smo u osnovnu školu zajedno, u petom razredu je već nosila tangice i zavodila matorce. Kada neko nosi takve stvari odmalena, nema prava da diskriminiše nekoga i da priča za oblačenje. Izlazile smo zajedno, ne znam zašto nisu pričali da su se kresali sa mnom, a ne s njom! Ne mogu se neke stvari zaboraviti, ona se ljubila s devojkama, tukla se, spavala 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

13.09.2021 05:22

Krmaca Dalila starleta??????????????Ha, ha, ha, ha, ha......Onaj sljam zlobni, sira nego duza sto palaca jezikom je po zanimanju niko i nista. Nisam fan Stanijin, ali najveci sljam i najvece zlo pored Razije Bukve je ova krmaca.