MENSUROVA DEVOJKA SAKRILA BURNU PROŠLOST? U karantinu je imala AFERU sa starijim momkom, a OVAJ detalj je svima promakao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.09.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Milica Veselinović podigla je veliku pompu oko sebe kada je uplovila u vezu sa Mensurom Ajdarpašićem.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Veselinović krije mračnu prošlost o sebi?

 

Nova zadrugarka Milica Veselinović koja ima samo 17. godina ušla je u rijaliti ,,Zadruga 5" i već je pronašla dečka, a poznato je da je u pitanju Mensur Ajdarpašić. Međutim, mnogo sumnje se povelo oko Miličine prošlosti, a Ante Baždarić pokušao je da upozori Mensura o tome da je i da sa njim imala kratkotrajnu aferu u karantinu i sa još dosta drugih momaka. 

Međutim, Mensur nije želeo da priča o tome, pa je svima poručio da ukoliko budu vređali Veselinovićevu da će imati problem lično sa njim. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, RED TV

Milicu Veselinović uporedili sa Minom Vrbaški

 

No, hajde da se malo vratimo unazad. Milica je i te kako zgodna, lepa, atraktivna devojka, koja se pojavila u rijalitiju pred kamerama u istm godinama kada je pojavila Mina Vrbaški, inače Mensurova bivša devojka.  Mnogi su je uporedili sa Minom, jer je već pokazala koliko je slobodna kada je u pitanju intiman odnos pred kamerama. 

Ono što je dodatno izazvalo sumnju da Milica krije burnu prošlost o sebi jeste njen Instagram profil. Svima je jasno da danas malo ko nema profil na nekoj društvenoj mreži, naročito kada je Instagram u pitanju. Mlade devojke čak krišom od roditelja naprave nalog kako bi mogle da razgledaju momke, s toga sumnja koju je Milica pokrenula je baš ova društvena mreža.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović se pravda Mensuru Ajdarpašiću

 

Naime, Milica je profil otvorila tik nekoliko dana pred ulazak u ,,Zadrugu 5", pa su mnogi pomislili da je prethodni profil poptuno obrisala, kako ne bi moglo da se sazna nešto o njoj. Da li je ovo samo slučajnost ili je zaista u pitanju ,,prljav veš" mlade zadrugarke, procenite danas, ali jedno je sigurno, Veselinovićeva je podigla veliku prašinu oko sebe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading