MAJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA NAKON ABORTUSA: Sa novim SILIKONIMA, Janjušu se obratila brutalnim rečima! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

12.09.2021

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Maja Marinković nakon teškog perioda, ponovo je spremna da se vrati na javnu scenu, sa novim silikonima.

Republika

Foto: instagram.com

Maja Marinković progovorila nakon abortusa

 

Bivša zadrugarka Maja Marinković našla se u žiži javnosti nakon što je njena rijaliti drugarica Stanija Dobrojević javno otkrila da je bila trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem, a da je zbog okolnosti, morala da abortira. Stanija je ispričala i da je Janjuš poslao Maji novac kako bi obavila abortus, zbog čega je njoj bilo izuzetno teško. 

 

 

Maja se potom povukla iz javnosti i nije se oglašavala na tu temu, jer je morala da ide na plastičnu operaciju kako bi ponovo povećala grudi. Međutim, kako je vreme prošlo, Maja je jednim potezom ponovo izazvala haos na društvenim mrežama. 

Naime, Marinkovićeva je na Instagramu podelila fotografiju uz vrlo zanimljiv natpis u kom se pronašla, a mnogi su pomislili da je poruku uputila nikome drugom nego Janjušu. 

Republika

Foto: instagram.com

Maja Marinković se oglasila nakon abortusa

 

- Mnogima je teško da me gledaju, ja im samo namignem s osmehom. Da znaju da znam - postavila je Maja Marinković. 

Dok se Maja patila zbog trudnoće, Janjuš joj dolivao ulje na vatru sa Anom Korać!

Republika

Foto: instagram.com

 

 

Maja Marinković nakon ,,Zadruge 4" ostala je u trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem, a on joj je poslao novac kako bi ona otišla i odradila abortus. Sve to je ispričala starleta Stanija Dobrojević u emisiji ,,Pitanja gledalaca", zbog čega su svi ostali u šoku. Filip Car, Majin sadašnji emotivni partner ispričao je da je bio upoznat sa svim dešavanjima, kao i da je bio sve vreme uz Marinkovićevu, kojoj je u tim trenucima bilo izuzetno loše. Za to vreme, Janjuš je namerno provocirao Maju fotografijama i snimcima sa Anom Korać na društvenim mrežama, zbog čega je njoj bilo dodatno teže, iako je pokušavala na sve načine da dođe do njega kako bi popričali i videli šta mogu da urade. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duksi

13.09.2021 10:53

Sve je laž, obmana i prevara.