BRENDON ULAZI U ZADRUGU 5: Isplivao snimak sa Pinka, otkrio u kakvim je odnosima sa Velikom šeficom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.09.2021

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Radonić Brendon je otkrio svima da li će se ponovo naći u rijalitiju ,,Zadruga 5".

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Brendon ispred Pinka, otkrio da li ulazi u Zadrugu 5

 

Rijaliti zvezda Branislav Radonić Brendon iznenadio je sve svoje pratioce kada je na svom Jutjub kanalu objavio snimak ispred zgrade Pink televizije, a potom u naslovu poručio da ulazi u poslednju sezonu rijalitija ,,Zadruga 5". 

Brendon je već poznat kao velika zvezda rijalitija, pa nikome nije bilo čudno što se nalazi ispred Pinka, jer su svi negde i očekivali njegovo ulazak. Međutim, on je odlučio da samo zagolica maštu svojim pratiocima, da razmišljaju da li će se ponovo pojaviti u najgledanijeg rijaliti formatu. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Branislav Radonić Brendon u svom stanu

 

Potom je u nastavku snimka Brendon i objasnio zbog čega se našao na Pink televiziji i da li uopšte ima u planu da uđe u ,,Zadrugu 5"

- Svi ste se pitali da li ulazim u Zadrugu 5, poznato je da imam veliko poštovanje Velikog šefa i Velike šefice, uvek sam dobrodošao, jer sam ja velika rijaliti zvezda - rekao je Brendon, a potom ušao u zgradu Pinka i otkrio šta se dešava:

- Ja uvek mogu da uđem u rijaliti, ali ja sam odlučio da rijaliti ostavim iza sebe, a evo sada sam tu, u nekoj emisiji, snimam se dole u emisiji. Ne ulazim u Zadrugu, ne pomažem nikome da uđe, uživam da gledam Zadrugu od kuće, to bi bilo to, ispritovao sam vas verovatno da snimam profil, ali ja sam odlučio da je dosta sa rijalitijem - poručio je Radonić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading