OLJA VAMPIRICA ŠOKIRALA PRIZNANJEM O ROBOVIMA: Traže mi da ih vodim na lancu, tučem i naređujem! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.09.2021

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova zadrugarka Olja Vampirica otkrila je zadrugarima kako izgleda odnos domino dame i roba, te koje sve ponude dobija, a kako je ova priča najviše zainteresovala Janjuša, on ju je konstantno zapitikivao, te nakon što mu je objasnila kako izgleda i šta sve ima na Sajmu erotike, zaključio da po izlasku iz ''Zadruge'' mora pravo otići tamo, da se uveri u sve ovo što mu je Vampirica ispričala.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Olja Vampirica objašnjava Janjušu kakve ponude dobija

Zadrugarka Olja Vampirica privlači veliku pažnju javnosti od prvog pojavljivanja, što intrigantnim izgledom, što pričom koja se krije iza njenog nadimka, a sada je otvorila svoju dušu i pričala zadrugarima o svom iskustvu sa muškarcima i na Sajmu erotike, što je ponajviše zainteresovalo Marka Janjuševića Janjuša, koji nije prestajao da je zapitkuje, te mu je ona podrobno objasnila odnos domino dama i roba, kao i kakve je sve ponude dobijala.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Olja Vampirica otkriva Janjušu kako izgleda odnos domino dame i roba

- Meni su tražili: "Vodi me na lancu, tuci me, ja sam tvoje štene, naređuj mi". Radiš mu šta hoćeš, on je "ispod nje" i sve što kaže on mora da radi. Rob je u bukvalnom smislu - iskrena je Vampirica.

Janjuš je toliko bio fasciniran njenom pričom da joj je tražio da mu do detalja objasni kako izgleda sajam, jer kako je sam rekao naložiće se na to i otići će da vidi kako to sve izgleda.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Olja Vampirica o Sajmu erotike

- Imaš gumenih lutki, sve iz Kine dolazi, hiljadu evra. Govori, imaš sa njom probleme... Imaju kožu kao žensko, to je tako dobro napravljeno - ispričala je Olja, a onda se Janjušević nadovezao:

 

 

- Može li da se naruči? Bio sam u Kini, nikad nisam sreo takvu lutku. Moramo na taj Sajam erotike - zaključio je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading