MIKI ĐURIČIĆ PONOVO MALTRETIRA ŽENE! Bivša zadrugarka progovorila: Znaš ko te čeka napolju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.09.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Spasojević uzvratila je Mikiju Đuričiću na njegove uvrede koje joj je uputio!


Bivša zadrugarka Dragana Spasojević našla se na udaru Mikija Đuričića koji je već poznat po tome da ne trpi pripadnice lepšeg pola, pa je čak fizički nasrtao na njih i tukao ih pred kamerama, nakon čega mu je određena kazna kućnog pritvora sa nanogicom.

Sada kada je ponovo ušao u rijaliti ,,Zadruga 5”, pčelar iz Kupinova nastavio je da vređa žene, pa mu se na meti našla baš Dragana. Ničim izazvan, Mili se na spomen njenog imena pravi da ne zna o čemu je reč, a kada bi mu se objasnilo da je u pitanju sadašnja devojka Stefana Šebeza, on bi prokomentarisao na ružan način ,,Šebezova metla”.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miki Đuričić vređao ženu

Tim povodom oglasila se Dragana na njenom zvaničnom Instagram profilu, te se javno obratila Mikiju.

- Kud plovi ovaj brod kad “čuveni” rijaliti star Miki iz Kupinova nekog metlom naziva?! Uhh! Ostaću suzdržana, neću tvoj fizički izgled komentarisati. Želim ti puno sreće u ovoj sezoni, seti se ko te čeka napolju i ovaj put bez fozičkog kontakta! - napisala je Dragana.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Dragana Spasojević i Stefan Šebez uživaju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading