OTKRIVAMO! ŠOKANTNA ISTINA O DENIZ DEJM: Poznati političar finansira zadrugarku, INKASIRAO 10.000 EVRA DA PROMENI POL!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najintrigantnija učesnica "Zadruge 5" Deniz Dejm uložila je 100.000 evra da promeni pol i sredi fizički izgled, a kako Srpski telegraf saznaje, imala je veliku finansijsku pomoć od jednog slovenačkog političara koji joj je sponzorisao operacije.

Republika

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm je privukla veliku pažnju svojim učešćem u rijalitiju!

 

Čim se pojavila ispred zgrade TV Pink, zadrugarka iz Slovenije Deniz Dejm, privukla je ogromnu pažnju jer se pronela priča da je transrodna osoba, odnosno, da je nekada bila muško. Sve je zanimalo da li ispod suknje i dalje ima penis ili je išla do kraja, te je hirurškim putem naparavila ženski polni organ.

- Deniz je oduvek znala da je iznutra žena i da je samo rođena u muškom telu. Nije se mirila s tim da mora da se predstavlja kao muško, da nosi pantalone i ostalu garderobu za muškarce. Ona je počela od tinejdž dana da se oblači kao žena. Obožavala je ženske krpice i stavljala čarape umesto grudi. Nosila je dugu kosu. Šminkala se i naglašavala ženstvenost. Neko vreme su je mučili u školi, a onda su je svi prihvatili. Bila je Deniz i tako su je svi zvali. Sanjala je da se jednoga dana operiše i postane prava žena. Sve je išlo sporo. Ona nije imala para da se operiše i plaća sve propratne hormonske terapije - kaže izvor blizak učesnici "Zadruge 5".

Republika

Foto: instagram.com/andrejapejic

Deniz Dejm poistovećuju sa Andrejom Pejić!

 

Deniz porede sa Andrejom Pejić

Deniz Dejm mnogi porede s prvim transrodnim modelom, koji je takođe promenio pol i od Andreja Pejića postao Andeja. Ona je, takođe, nakon što je postala žensko, isticala da je za nju proces transformacije iz muškog u ženski pol bio spasonosan jer se oduvek osećala kao žena u muškom telu.


Onda joj se jednog dana sreća osmehnula i Deniz je našla "princa na belom konju". Visoki politički funkcioner iz Slovenije koji je bio ludo zaljubljen u nju, još dok je bila muško, odlučio je da joj pomogne finansijski.

Republika

Foto: Republika.rs

Slovenački političar je zapazio Deniz Dejm, nije birao sredsvta da dođe do nje1

 

- Slovenački političar je zapazio Deniz na nekim revijama, gde se pojavljivala kao androgini model. Nije birao sredstva da dođe do nje. Kada su se konačno smuvali, Deniz mu je priznala da nije srećna i da želi da bude žensko. On je potegao sve veze iz državnog vrha, kao i kontakte po svetu, da se to uradi u što kraćem roku. Operacija je rađena u Americi u strogoj tajnosti. Ujedno su joj sredili sve što je podsećalo na muški izgled. Zamenila je zube, ugradila silikone u grudi i zadnjicu, išla na presađivanje kose da sakrije duboke muške zaliske. Sve je koštalo preko 100.000 evra, ali to političaru nije predstavljalo ništa, samo da Deniz bude srećna. Kada se vratila iz Amerike, bila je prava devojka. Rasna, prsata crnka. Sada izgleda još bolje nego tada. Ona je i dalje s tim političarem i on joj i dalje pomaže, to je u Sloveniji javna tajna. On nju mnogo voli - zaključuje naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading