OGLASIO SE SUPRUG ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Peca NEZADOVOLJAN njenom odlukom: NISAM SREĆAN ŠTO JE TAMO!

Autor:

Zadruga

11.09.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su zadrugarke morale da se prošetaju u bikiniju po pisti na izboru za Miss i Mistera Zadruge, Aleksandra Subotić se požalila Mensuru kao joj nije prijatno bilo zbog toga, a sada se oglasio i njen suprug Predrag Raspopović i prokomentarisao njeno učešće u ''Zadruzi.''

Republika

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Predrag Raspopović prokomentarisao Aleksandrino učešće u Zadruzi

 

Zadrugarka Aleksandra Subotić nakon izlaska iz treće sezone rijalitija ''Zadruga'' započela je emotivni odnos sa biznismenom iz Novog Sada, Pecom Raspopovićem sa kojim je ubrzo dobila sina.

 

 

Kada je najavljena peta sezona rijalitja ''Zadruga'' spekulisalo se da li će Subotićeva ponovo ući tako nastaviti svoju rijaliti karijeru, iako nije želela da govori o tome, svojim ulaskom je potvrdila nagađanja.

 

 

Nakon izbora za Miss i Mistera Zadruge koji je održan u prvoj nedelji nove sezone, a gde su zadrugarke imale zadatak da u bikiniju prošetaju pistom, Aleksandra se jutro nakon takmičenja požalila Mensuru Ajdarpašiću da joj nije bilo ni malo prijatno zbog toga:

- Jao, ja se jesam promenila od kako sam ušla u brak. Nije mi bilo svejedno kada sam sinoć bila u bikiniju i šetala po pisti, a Peca me gleda kod kuće. 

 

 

Njen partner Peca se oglasio nakon ovoga i otkrio kako se oseća zbog učešća supruge u rijalitiju, prenosi Informer.

- Što se tiče Zadruge, nisam srećan jer je tamo, niti joj je bilo potrebno da tamo ode, posebno sada kada se po drugi put ostvarila kao majka, mlada je, jednostavno to voli...Ja sam uz nju i verujem joj. Nadam se da će što pre izaći i vratiti se kući - rekao je Peca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dolores

11.09.2021 22:06

Pametan covik,i nije joj misto tamo...

Odgovori 17 6
Vasar Tastine

12.09.2021 05:01

Ona je primer kako neko uzasno zeli da bude poznat, a nema ni talenta, ni znanja, ni obrazovanja, pa gde ce nego u zadrugu. To sto je operisana i napucana je problem jer ne mozes biti majka i supruga i u isto vreme starleta. Bolje da je gledala decu, nego sto je usla tamo pod izgovorom da hoce da zaradi stan za cerku. Osim sto je lepa, nije vise nista drugo.Samo blamira sebe i ovog coveka.

Odgovori 21 10