TARA SIMOV OPROSTILA BATINE ANĐELI VEŠTICI: Isplivao DOKAZ da su se POMIRILE, javnost u šoku! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

11.09.2021

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Tara Simov nakon što je izgubila šansu da pronađe pravdu na sudu u slučaju njenih tvrdnji da ju je Anđela Veštica pretukla i ošišala na ćelavo, njih dve su zakopale ratne sekire.

Republika

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Tara Simov i Anđela Veštica se pomirile, isplivao dokaz

 

Nekada ljute rivalke Anđela Veštica i Tara Simov su izgleda, po svemu sudeći sklopile primirje, a isplivao je dokaz koji govori u prilog tome. 

Naime, poznato je da su Tara i Anđela otišle na sud, zbog toga što ju je Simovljeva optužila da ju je Veštica maltretirala fizički i psihički, a potom i ošišala. O svemu tome, Tara je iznela fotografije kako je izgledala kada je bila pretučena od strane Anđele. Potom je pokrenuta i peticija protiv Anđele Veštice, jer je slučaj zapao u zastarelost. 

Republika

Foto: ST/D. Kadić

Tara Simov oprostila batine Anđeli Veštici

 

Međutim, izgleda da se sve može kad se hoće, pa su se tako Anđela i Tara pomirile. Da, dobro se pročitali, pomirile! 

Ono što je sve šokiralo jeste to što su se njih dve zapratile na Instagram profilima, što je odmah izazvalo sumnju da je došlo do pomirenja. Nijedna se za sada nije oglasila, niti dala nagoveštaj, što dodatno intrigira njihove pratioce šta se zapravo dešava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading