IRMU SEJRANIĆ MALTERTIRAO BIVŠI DEČKO: Pretio joj EKSPLICITNIM snimkom, zadrugarka prošla PAKAO sa roditeljima! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

11.09.2021

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Irma Sejranić ni danas ne voli da priča o događaju koji se desio pre nekoliko godina, kada je imala svega 19. godina, a pretprela je skandalozno maltretiranje bivšeg dečka.

Republika

Foto: Republika.rs

Irma Sejranić trpela torturu bivšeg dečka

 

Rijaliti učesnica ,,Zadruge 5" Irma Sejranić osim po skandalima, poznata je i kao devojka koja je pretprela veliku torturu jednog bivšeg dečka, koji joj je pretio svaki dan da će joj uništiti život. Irma je sa njim bila u dugoj vezi, kako navodi naš izvor, a njihova ljubav bila je sve samo ne lepa.

Naime, Irma je tada imala 19. godina, kada joj je otac bio veoma bolestan, porodični problemi su samo navirali, a ona je počela da dobija pretnje od bivšeg dečka da će pustiti kompromitujući snimak, koji na kraju nije obelodanio, ali su ga mnogi videli.

Republika

Foto: Republika.rs

Bivši dečko Irme Sejranić je ucenjivao kompromitujućim snimkom

 

Irmina drugarica nam je prepričala koliko je zadrugarki tada bilo teško i kroz šta je sve morala da prođe. Tek punoletna, Sejranovićeva je trpela maltretiranje, koje je i danas ostavilo posledice na nju, kada su u pitanju muško-ženski odnosi.

- Irma se nikome nije žalila kada ju je dečko maltretirao. Njeni roditelji su primetili, jer su videli modrice po telu. Tata joj je onako bolestan davao tablete za smirenje, to je bio jeziv prizor. Drugarice su pokušavale da je oraspolože, mi smo sve radile, ali nam nije išlo za rukom, ona je bukvalno gledala samo u jednu tačku. Ono što je sve nas šokiralo jeste to kada je otac tog momka Irmi tražio oprost, ali i mi smo je savetovali, to su bile monstruozne stvari i na kraju mu nije oprostila, jednostavno nije mogla. Irma i dalje ima strah, jer je taj momak vrlo čudan -govori Irmina drugarica i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

Zadrugarka Irma Sejranić pretrpela nasilje od strane bivšeg dečka

 

- Svi smo pokušavali da je savetujemo, ali ona nas nije slušala, kao da je bila pod grnom magijom, iako je maltretirao, nije smela ili mogla da ga ostavi. Stalno ju je ucenjivao sa p*rno snimkom, a ona ga je toliko volela, mislim ta ljubav je bila bolesna definitivno! Ona nije ni mislila da će doći do tog problema, nije ni slutila da je on zapravo to što jeste. Nama se poverila za taj eksplicitni snimak, plašila se da će na kraju doći do njenih roditelja, pa je na kraju ipak odlučila da kaže mami. Ona je danima, nedeljama plakala, ali imala je nas kao podršku, pa joj je svakako bilo lakše. Mislim, sad kad pogledam, ona je tada imala svega 19. godina, tek punoletna, tada joj je bilo najgore. Da zlo bude veće, taj njen bivši je taj snimak puštao nekim njihovim zajedničkim prijateljima, ali srećom ga nije pustio u javnost

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading