POKUŠALI I NJU DA UVUKU U RIJALITI! Dušica Jakovljević otkriva šta se DEŠAVA iza kamera u Zadruzi, a onda priznala da su joj učesnici SLALI PORUKE!

Autor:

Zadruga

11.09.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević otkrila da su je muvali i slali poruke učesnici rijalitija.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dušica Jakovljević

 

 I dok se učesnici u "Zadruzi" smenjuju, jedina koja je uvek tu jeste voditeljka Dušica Jakovljević koja ih sve i dočeka, ali i isprati.

Iako sve radi sa somehom, ipak nije sve uvek tako lepo kao što izgleda na televiziji, pa tako često dobija pretnje, fanovi određenih učesnika je vređaju na duštvenim mrežama ali taj osećaj joj je prolazan, pa se trudi da gleda na sve pozitivno.

 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dušica Jakovljević otkrila da su je muvali učesnici Zadruge

- Bilo je neprijatnosti i raznih situacija. Kada radite s ljudima, morate biti spremni na to da će biti lepih i manje lepih momenata. Nekada mi trebaju dva dana da se oporavim, energetski i emotivno. Kao voditelj i novinar upijate energiju sagovornika. Kroz studio mi je prošlo 59 novih takmičara- rekla je Dušica, a onda otkrila da postoje rijaliti učesnici koji su je zvali na piće i udvarali se otvoreno.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Dušica Jakovljević otkrila da su je muvali učesnici Zadruge

 

- Jesu, udvarali su mi se. Slali su mi poruke i zvali me na piće. Niko nije prešao granicu neukusa. Nisam odgovarala na ta udvaranja, ali kao i svakoj ženi prijalo mi je što sam privukla njihovu pažnju. Ali priznajem, postoje dve Dušice - ona koja je nenašminkana u trenirci kod kuće i ona koja se našminka i uđe u studio, tada iskreno imam više samopouzdanja. Nisam dobijala nemoralne ponude. Mislim da se niko ne bi usudio, jer zna kakav bi odgovor dobio- kaže voditeljka "Zadruge za Avaz.

Podsećanja radi, Dušica je trenutno u emitovnoj vezi sa Milošem Dimitrijevićem Čavom, sa kojim je nekada bila u emotivnom odnosu, pa su se pomirili. On je kako su mediji pisali, bio u vezi sa Kijom Kockar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Janko

11.09.2021 16:32

Laže Dušica. Sastajala se sa nekim zadrugarima.