ZAVIRITE U RASKOŠNI DOM OD 100. 000 EVRA: Brendon otvorio vrata papreno skupog stana! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.09.2021

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brendon je novac koji je zaradio u rijalitiju uložio u skupoceni stan u prestonici!

Rijaliti zvezda Branislav Radonić Brendon svoj privatni život je krio kao znija noge svo do skoro dok nije postao jutjuber.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Brendon pokazao stan

Poznato je da je Brendon otvorio Jutjub kanal na kom je redovan i skoro svaki dan objavi po neki novi snimak iz života. Brendon se svakodnevno snima sa prijateljima, na raznim destinacima, sa zadrugarima, a sada je napravio potpuni preokret.

Budući da Brendon apsolutno nikog ne pušta u stan kada su mediji u pitanju, on je odlučio da sam pokaže lukzni stan koji je kupio od novca koji je dobio učešćem u rijalitijima. On je nedavno renovirao stan i opremio ka skupocenim detaljima, prostranim ogledalom, ali i udobnim nameštajem.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Brendon polazao skupoceni stan

 

Brendon je otkrio da je stan uložio čak vrtoglavih 100. 000 evra, ali on ima u planu da i dalje ulaže u nekretinune, koje će mu se kasnije isplatiti. Kako izgleda Brendonov stan pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading