KIJA KOCKAR ME JE UNIŠTILA ZBOG AFERE SA SLOBOM RADANOVIĆEM: Sandra Čaprić otkrila šokantne detalje o pobednici "Zadruge 1"! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.09.2021

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5" otkrila je šokantnu istinu o Kiji Kockar koja će vas šokirati!

Republika

Foto: printscreen/RTVPink/Republika.rs

Kija Kockar uništila karijeru učesnici Zadruge 5 Sandri Čaprić zbog Slobe Radanovića

 

Učesnica ,,Zadruga 5" Sandra Čaprić optužuje Kiju Kockar da joj je uništila karijeru samo zato što je bila sa njenim bivšim mužemo Slobom Radanovićem. Pevačica iz Ivanjice je pred ulazak u rijaliti za Informer ispričala da ju je Kija minirala dok su zajedno nastupale u bendu ,,Ministarke".

-Sa Kijom sam radila u grupi ,,Ministarke" pre dve godine, sabotirala me je na sve moguće načine. Bila je ljubomorna, jer sam se isticala, a tek je poludela kada je saznala da sam se zbližila sa Slobom Radanovićem - počinje priču Sandra, koja je posle ,,Zadruga 1" imala kratku romansu sa Kijinim bivšim suprugom. 

Sandra priča da se desio i skandal kad su krenule na nastup u Nemačkoj.
Republika

Foto: Republika.rs

Sloba Radanović imao aferu sa Sandrom Čaprić

 

- Dok smo Kija i ja putovale na nastup, rekla mi je da je čula kako ja imam nešto sa Slobom i da hoću i duer sa njim. Nisam htela da joj se pravdam, samo sam rekla da je sve tačno. Tada je poludela! Napravila je ljubomornu scenu na nastupu u Nemačkoj! - priča Sandra i dodaje da joj je Kija rekla kako je potvrdu za njihovu aferu dobila i od samog pevača:

- Kazala mi je da se videla sa Slobom i da joj je i on sve isto rekao!

Sandra tvrdi da joj je upravo zbog toga propala turneja sa Radanovićem.

-Sve troje smo imali istog menadžera, a Sloba je pred svima rekao da hoće da idem sa njim na turneju. Kija je počela da drami, nastao je haos! Baš smo se posvađale, jer nije dozvolila da nastupam sa njim - priča pevačica i dodaje da je Radanovć ubrzo popustio pod Kijinim pritiskom:

Republika

Foto: Republika.rs

Sandra Čaprić razvezla jezik o Kiji Kockar

 

- Nakon te svađe i Kija i Sloba su me blokirali na Instagramu. Ja sam izašla iz ,,Mnistarki", jer nisam mogla više da podnesem Kiju, stalno me je sabotirala! Vrlo brzo nakon toga Sloba mi je ponovo javio, slao mi je poruke da se izvinjava i počeo opet da me muva! Naravno, ništa mu nisam odgovarala.

Sandra tvrdi da se sa Kijom više nije čula, ali je sa Slobom popravila odnos:

- Sada smo Sloba i ja super, on ima divnu devojku Jelenu i bitno je da se otkačio od Kije. Nadam se da će se uskoro i oženiti, zaslužuje svu sreću ovog sveta!

Kija i Sloba se nisu oglašavali na ovu temu, prenosi Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Dolores

10.09.2021 20:42

Evo sve smo ti povirovalali ružna Sandra...

Odgovori 93 31
Dragan

11.09.2021 04:21

@Dolores - Ne, poverovao sam Kiji radodajki...

Odgovori 37 51
Nada

13.09.2021 07:45

@Dolores - Svi se kače na Kiju da popularnost od nje dobiju.

Vera

13.09.2021 07:47

@Dolores - Ča priča čaprička?